Київ. 6 листопада. УНІАН. На рок-фестивалі Global East, який відбудеться 3-4 вересня 2010 року на стадіоні «Чайка» в Києві, планується виступ однієї з найвідоміших груп у стилі хеві-метал - Manowar.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив представник оргкомітету Global East 2010 Дмитро ХЛЕВИНСЬКИЙ у присутності лідера і засновника групи Manowar Joey DeMAIO, який перебуває в Україні.

Відповідаючи на питання журналістів, J.DeMAIO повідомив, що його група захотіла виступити в кожній країні світу.

Відео дня

«І ми довго не могли знайти промоутера, який зміг би організувати шоу високого рівня. Ми також довго, як і українські фани, шукали можливість виступити тут, поки не знайшли Дмитра (ХЛЕВИНСЬКОГО – УНІАН). Але зараз обіцяємо, що на фестивалі у вересні всі одержать задоволення», - сказав лідер Manowar.

За його словами, на Global East 2010 фани побачать абсолютно нове шоу групи.

«Manowar вперше виступає в цій країні і, як завжди в новій країні, ми збираємося влаштувати розкішне шоу», - пообіцяв фронтмен групи. Він сказав, що не хоче розкривати «всі карти», але упевнений, що Manowar зможе здивувати своїх поклонників.

J.DeMAIO впевнений, що фестиваль Global East 2010 буде організовано на дуже високому рівні. Він сказав, що на заході слід чекати «всіх справжніх металістів зі всього світу».

У свою чергу, Д.ХЛЕВИНСЬКИЙ зазначив, що у будь-якому разі рано чи пізно Manowar виступив би в Україні, тому що це легендарна, одна з кращих груп в рок-музиці.

«Зараз з’явилася можливість. Нас порекомендували. Ми зв`язалися, і у нас зав`язалася співпраця дуже швидко», - сказав Д.ХЛЕВИНСЬКИЙ.

За його словами, всього в Global East 2010 братимуть участь близько 16 команд, але з українських, швидше за все, максимум одна. Яка саме, організатори поки що не визначилися.

Д.ХЛЕВИНСЬКИЙ уточнив, що на фестивалі плануються виступи груп з Латвії, Швеції, Норвегії, Польщі, США, Греції.

За його словами, квитки на фестиваль вже реалізуються, їх вартість - від 300 до 400 грн.

Довідка УНІАН. Manowar - культова американська рок-група, що грає в жанрі хеві-метал. Заснована в 1980 році. Manowar випустила 10 студійних альбомів, 15 синглів, 4 збірки, а також 7 відео-альбомів.