Київ. 4 листопада. УНІАН. Видавничий дім “Личности” презентує спеціальний випуск журналу “Личности-Украина”, присвячений кандидатам на посаду Президента.

Як зазначив на прес-конференції в УНІАН на тему “Вибори 2010. Майбутнє України в особистостях її еліти” видавець, головний редактор видавничого дому “Личности” Юрій БІЛЕЦЬКИЙ, принципове завдання цього проекту - розкрити сценарії майбутнього країни і дати прогноз розвитку України при конкретному виборі особистості.

За його словами, спеціальний випуск журналу вийде на початку грудня. В його підготовці взяли участь психологи, соціологи, політологи та журналісти. Ю.БІЛЕЦЬКИЙ зазначив, що принципове завдання для всіх авторів полягало в тому, щоб відійти від стереотипів в подачі матеріалів про діючих політиків.

Відео дня

”Принципове завдання проекту - надати прогноз розвитку України при конкретному виборі особистості. Кожний кандидат має свої риси характеру, звички, знання та навички, які створюють основу його особистості. Це дозволяє передбачити, як ця людина буде діяти в певних ситуаціях і куди буде рухатися країна”, - сказав Ю.БІЛЕЦЬКИЙ. Він зазначив, що це буде “унікальний проект”.

За його словами, для кожного кандидата буде написане біографічне есе, наданий політичний коментар з елементами психологічного аналізу, порівняльний історичний аналіз (кандидати будуть порівнюватися з достатньо успішними державними діячами), будуть представлені нестандартні фото та шаржі-карикатури.