Київ. 2 листопада. УНІАН. В Україні відкрилася Перша школа особистого зростання бізнесменів на основі традиційного Вінг Чунь. Про це повідомив доктор китайської медицини, президент Всесвітньої асоціації Вінг Чунь Кунг Фу гранд-майстер Вільям ЧЕНГ сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, методика включає медитацію. «Засобом від стресових ситуацій є медитація. Медитація – це зовсім не так складно, як ми можемо собі уявляти і так, як нам іноді це підносять», – сказав В.ЧЕНГ. При цьому він продемонстрував кілька прийомів, як правильно проводити медитацію.

В.ЧЕНГ переконаний, що у людському організмі робота всіх органів має бути збалансована, щоб протистояти інфекціям, через яких організм старіє. При цьому гранд-майстер наголошує, що людина має добре відпочивати. За словами В.ЧЕНГА, востаннє він хворів 25 років тому.

Відео дня

Як повідомив глава Наглядової ради BPT GOUP, особистий учень В.ЧЕНГА Ігор ТУНИК, методика, що пропонується гранд-мастером, призначена для бізнесменів, яким постійно необхідно ухвалювати відповідальні рішення.

В.ЧЕНГУ 69 років і протягом останніх 30 років він подорожує світом і пропагує свою методику. В.ЧЕНГ був близьким другом і наставником Брюса Лі.