Керівництво акціонерного товариства «Лекхім» інформує про початок ребрендінгу.

Акціонерне товариство «Лекхім» засноване в квітні 1992 року. Це одне з перших приватних підприємств на ринку України, яке займається розробкою, виробництвом і продажем лікарських препаратів.

Відео дня

Ребрендінг торгової марки «Лекхім» безпосередньо пов`язаний зі змінами ринку лікарських засобів в Україні. Сьогоднішня ситуація з дорогими препаратами іноземного виробництва дає можливість вітчизняним виробникам почати наповнювати ринок препаратами, які відповідають міжнародним стандартам якості, але мають доречнішу ціну.

Головна мета бренду «Лекхім» – насичення вітчизняного ринку життєво важливими для українців препаратами, здатними замінити імпортні аналоги. Бачення бренду «Лекхім» формулюється як «Ефект і нічого більшого!» і означає обіцянку «Лекхім» зберігати баланс між Ефективністю дії, Якістю препаратів і Лояльною до українського покупця ціною препаратів, що випускаються.

Тепер найменування «Лекхім» означає не «компанію», а «групу фармацевтичних компаній» і включає: керуючу компанію «Лекхім» (м. Київ), ЗАТ «Лекхім-Харків» (м. Харків) і ЗАТ «Технолог» (м. Умань).

Метою редизайну логотипу групи фармацевтичних компаній було виразити відвертість для діалогу з кінцевими покупцями препаратів і партнерами групи фармацевтичних компаній «Лекхім».

Метою редизайну упаковок препаратів, вироблюваних групою фармацевтичних компаній «Лекхім», було зробити максимально великі і зручні для прочитання з великої відстані тексти. Співробітники «Лекхім» щиро сподіваються, що цей новий дизайн упаковки полегшить пошук препаратів на полицях аптек покупцями препаратів і лікарських засобів.

Керуюча компанія АТ «Лекхім» (м. Київ) – заснована в 1992 році. Ця складова групи фармацевтичних компаній «Лекхім» визначає стратегію і тактику розвитку виробництв і бізнесу в цілому, забезпечує виробничі підприємства імпортними субстанціями і допоміжними матеріалами. Також АТ «Лекхім» займається оптовим і роздрібним продажами через роздрібну мережу аптек в Києві. АТ «Лекхім» є активним експортером лікарських засобів і входить до списку двадцяти найбільших українських експортерів медикаментів.

ЗАТ «Лекхім Харків» (м. Харків) – створено в січні 1995 р. Це перше в Україні промислове виробництво ЛЗ у формі супозиторіїв. З моменту запуску виробництва і дотепер на підприємстві освоєно і упроваджено 27 найменувань ЛЗ у формі супозиторіїв. Використання новітніх технологій дозволило «Лекхім Харків» стати основним виробником супозиторіїв в Україні. На даний момент підприємство виготовляє 58 найменувань продукції, ще 14 препаратів знаходиться в стані реєстрації.

ЗАТ «Технолог» (м. Умань) – створено в 1992 році. У 1999 році «Лекхім» інвестував кошти в ЗАТ «Технолог» і став її основним акціонером. Зараз ЗАТ «Технолог» – це підприємство, яке пройшло шлях від фасовки «In bulk» до сучасного високотехнологічного виробництва. Ця фармацевтична компанія є лідером в Україні з виробництва покритих оболонкою препаратів. Освоєння сучасних технологій покриття, наявність потужної, оснащеної новітніми приладами аналітичній лабораторії, дає можливість підприємству випускати найсучасніші ЛЗ. Сьогодні «Технолог» проводить готові ЛЗ у вигляді пігулок, пігулок, вкритих оболонкою, драже і масляних розчинів. У даний час ЗАТ «Технолог» випускає 68 найменувань продукції і 6 препаратів знаходяться на стадії реєстрації.

Україна, м. Київ,

вул. Шота Руставелі, 23

тел.: 0 44 246 6312

факс: 0 44 246 6307

е-мейл:

market@lekhim.ua