Київ. 14 жовтня. УНІАН. Девелоперська компанія «Трест «Південзахідтрансбуд» (ПЗТБ) у грудні поточного року планує ввести в експлуатацію житловий комплекс по вул. Солом’янській, 15 у Києві.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН голова наглядової ради компанії ПЗТБ Володимир ГУСАКОВ.

За його словами, житлова площа комплексу становить 43,5 тис. кв. м, він розрахований на 324 квартири. У комплексі передбачені вбудовані офісні приміщення, магазин ювелірних виробів.

Відео дня

В.ГУСАКОВ відзначив, що в цьому комплексі ще не продано 15 квартир.

За його даними, цього року компанія інвестувала в свої об`єкти близько 120 млн. грн.

В.ГУСАКОВ додав, що у 2008 році ПЗТБ ввела в експлуатацію близько 30 тис. кв. м житла, зокрема, наприкінці минулого року – житловий комплекс по вул. Краківська, 15/17 загальною площею 28 тис. кв. м в Києві. Окрім того, на початку поточного року компанія завершила будівництво котеджного містечка «Ясні зорі» в Ірпені (Київська обл.). Котеджне містечко розташоване на 5 га землі, включає 24 котеджі і 38 таунхаусів, а також об`єкти інфраструктури. За даними голови наглядової ради компанії, більше половини домоволодінь у містечку вже продано.

Довідка УНІАН. Девелоперська компанія "Трест "Південзахідтрансбуд" (Київ) займається будівництвом об`єктів промислового і громадського призначення, житловим будівництвом і будівництвом комерційної нерухомості.