13 жовтня 2009 року в залі засідань Моторного (транспортного) страхового бюро України (м. Київ, Русанівський бульвар, 8) відбулося урочисте вручення страховій компанії «БРОКБІЗНЕС» сертифікату відповідності Системи менеджменту якості вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2008. Сертифікат відповідності ISO в новій 4-ій версії 9001:2008 СК «БРОКБІЗНЕС» одержала першою з українських страхових компаній.

Відповідне рішення прийняло Міжнародне технічне товариство «Бюро Верітас Україна» (Bureau Veritas Certification) за підсумками сертифікаційного аудиту, який проходив в страховій компанії. Аудит підтвердив високий рівень організації бізнес-процесів, орієнтованих на очікування клієнтів, якісний сервіс, стабільність страхових відшкодувань і професіоналізм менеджменту.

Сертифікат голові Правління СК «БРОКБІЗНЕС» Вадиму ЗАГРЕБНОМУ вручили представники Міжнародного технічного товариства «Бюро Верітас Україна», директор SCS Business line, д.т.н., професор МІМ Віталій ЦОПА і директор з розвитку Ашот АРУТЮНЯН.

Відео дня

Як відзначив голова Правління СК «БРОКБІЗНЕС» В.ЗАГРЕБНИЙ, «у наш час оперативність страхових виплат – це тільки півсправи. Щоб перемагати в жорсткій конкурентній боротьбі, нам необхідні нові технології управління. Такі рішення вимагають нового підходу в управлінні бізнесом. Ми докорінно змінили систему управління і роботи компанії, прописали всі бізнес-процеси, проводимо постійний моніторинг виконання поставлених завдань на всіх рівнях. Ми створили клієнтоорієнтовану компанію. У наших планах на найближчі три роки – увійти до першої десятки лідерів страхового ринку».

За словами директора SCS Business line В.ЦОПИ, «необхідність орієнтації системи менеджменту компанії на вимоги міжнародного стандарту ISO 9001 диктується ринком. Такі компанії як «БРОКБІЗНЕС», які усвідомили це, поза сумнівом, одержують перевагу перед своїми колегами-конкурентами. В умовах стрімкої економічної євроінтеграції дуже важливо побудувати процес управління компанією відповідно до міжнародних стандартів. Це особливо важливо для компаній, які працюють у сфері послуг».

У заході також взяли участь президент Моторного (транспортного) страхового бюро Володимир РОМАНИШИН, президент Ліги страхових організацій України Олександр ФІЛОНЮК і генеральний директор Об`єднання «Ядерний страховий пул України» Володимир ЗАХАРОВ.

З тарифами страхової компанії «БРОКБІЗНЕС» можна ознайомитися на сайті www.bbs.com.ua або по телефону 8 800 700 1234 (безкоштовно зі стаціонарних по Україні).

ЗАТ «СК "БРОКБІЗНЕС" на страховому ринку України з грудня 1993 р., входить в ТОР-20 провідних страхових компаній країни. Має 38 ліцензій і надає широкий спектр страхових послуг. Розгалужена мережа компанії налічує 39 філій.