Київ. 9 жовтня. УНІАН. Всеукраїнська громадська організація “Україна нового тисячоліття» розробила концепцію системного переходу до народно-корпоративної моделі житєвпорядкування суспільства.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив Президент ВГО «Україна нового тисячоліття» Ярослав ДОНЦОВ.

За його словами, концепція є складним інтелектуальним продуктом, розробленим на основі синтезу громадсько-політичних, філософських, езотеричних і духовних знань і практик. «Вона дає принципово нове бачення загальної картини світу і пропонує конкретний шлях подальшого розвитку України», - сказав Я.ДОНЦОВ.

Відео дня

Він підкреслив, що згадана концепція дає змогу повернути у свідомість кожної людини всього суспільства життєстверджуючу ідеологію – народно-корпоративну ідеологію створення «народної держави з багатоукладною корпоративною економікою і системою повного цивільного забезпечення».

Я.ДОНЦОВ відзначив, що організація пропонує перетворити всі системи держави і суспільства так, щоб вони забезпечували добробут життя не малої групи олігархів і чиновників, а всього народу. За його словами, впровадження такої концепції дасть змогу кожному громадянинові стани стати співзасновником і співправителем держави, співвласником корпоративної економіки і природним об`єктом розподілу матеріальних благ. Він наголосив, що таким чином економіка як єдиний народногосподарський комплекс використовуватиме національні надра, фінанси, кадри для формування бюджету прибутковими методами і спрямовувати його на фінансування національного товаровиробника і товаропокупця, які, зустрічаючись на ринку, формують єдиний цикл національного товарообігу, в основу якого покладено національну валюту