10 жовтня о 19.00 на відбірковому матчі чемпіонату світу з футболу Україна - Англія    у  Дніпропетровську  відбудеться презентація  проекту «Фан-балет 2012».

На поле вийдуть 30 найкращих черлідерів України,  відібрані з танцювальних команд Києва,  Дніпропетровська, Одеси, Донецька та Львова. Постановка  шоу належить до всесвітньо відомої танцювальної команди ReD Foxes (www.red-foxes.net) – учасниці Олімпійських Ігор в Афінах та Пекіні, а також Чемпіонату Світу  в Японії.

«Головна мета нашого проекту не тільки зробити спортивні змагання яскравим шоу, а й об’єднати найкращих черлідерів України, щоб дівчата усіх регіонів прагнули виступати на футбольних стадіонах та дарувати свою красу та грацію  вболівальникам Євро 2012, - говорить президент Федерації «Черлідерс» Олена Рожкова. - При підготовці композиції ми використовували технології дистанційного навчання, які були випробувані при підготовці команди РеД Фоксес до спільних з китайцями виступів на Олімпіаді в Пекіні.» 

Відео дня

Проект «Фан-балет 2012» відбувається під егідою Молодіжного футбольного союзу спільно з Федерацією груп підтримки спортивних команд «Черлідерс» з метою популяризації руху черлідерів та здорового образу життя серед молоді в Україні.

«Бути черлідером по-перше модно, а по-друге дуже драйвово, - каже капітан команди Олена Гавришенко, - стільки запалу та енергії, скільки ми віддаємо глядачам, та стільки аплодисментів, скільки ми отримуємо від багатотисячної аудиторії не можливо порівняти ні з чим іншим!» 

конт.тел.8-044-233-05-00, red-foxes@i.ua