На PLAY з`явилася хроніка Міжнародного фестивалю спортивної гімнастики «Золота Лілія».

Назва «Золота Лілія» сьогодні відома практично кожному, і не просто відома - вона асоціюється з благодійністю і спортом. Цей Міжнародний фестиваль художньої гімнастики був вперше організований у 2001 році благодійним фондом "Здоров`я поколінь". За три роки свого існування «Золота Лілія» встигла стати не просто найгучнішою подією, а справжнім святом спорту. Чого тільки вартий список гостей: у «Золотій Лілії» брали участь олімпійські чемпіони, відомі гімнасти, балетні та спортивні колективи з усіх куточків планети.

Навіть якщо Вам не пощастило побувати на цьому унікальному фестивалі, це не означає, що Ви його пропустили. Тепер Ви теж можете пережити хвилюючі моменти цього видовищного і красивого шоу, причому в будь-який зручний час. Таку можливість дарує всім своїм користувачам відеохостинг PLAY. Там Ви знайдете всі архівні відеозаписи «Золотої Лілії» з 2006 по 2008 роки: спортивні дійства та виступи запрошених зірок естради, як у повній версії, так і в окремих нарізках.

Відео дня

Архів «Золотої Лілії» - це не все, що готує прихильникам Фестивалю популярний онлайновий відеохостинг PLAY. Незабаром на ньому з`явиться випуск ще одного проекту - благодійного гала-концерту «SOSтраданіе», покликаного привернути увагу суспільства до проблеми ВІЛ. Користувачі PLAY зможуть на власні очі побачити видовищне шоу за участі олімпійської чемпіонки Лілії Подкопаєвої, популярних виконавців Ані Лорак, Віталія Козловського, Тіни Кароль, Наталії Могилевської, Гайтани, Каті Чілі, Альони Вінницької та інших відомих артистів.