У п`ятницю, 02 жовтня 2009 р. в конгрес-холі Президент-готелю «Київський», за адресою: вул. Госпітальна, 12, м. Київ, відбудеться Міжнародний науковий симпозіум «Сучасна стратегія, спрямована на поліпшення репродуктивного здоров`я жінки». Початок роботи симпозіуму - 10:00.

Основна тема симпозіуму - охорона репродуктивного здоров`я населення. За останні десятиліття в зв`язку з погіршенням показників здоров`я відзначається зростання частоти аномалій розвитку, пухлин, гіперпластичних і запальних процесів жіночої репродуктивної системи, ендокринної патології. В умовах сучасної демографічної ситуації (зниження народжуваності, відносне зростання материнської смертності, висока дитяча захворюваність, збільшення частоти народження дітей з генетичними захворюваннями, спадковими та вродженими вадами розвитку) особливо актуальною є проблема підвищення рівня медичної допомоги жінкам репродуктивного віку, дітям, вагітним жінкам. 

У роботі симпозіуму візьмуть участь акушер-гінекологи з України, Росії, Білорусі, Молдови, Казахстану, провідні фахівці управлінь охорони здоров`я обласних і міських державних адміністрацій України, викладачі та наукові співробітники медичних вузів.

Відео дня

          Проведення симпозіуму відбудеться за підтримки:

• Міністерства охорони здоров`я України;

• Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика;

• Національного медичного університету ім. А.А. Богомольця;

• Української Академії Біологічної Медицини.

         Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у роботі симпозіуму, проведення якого, на відміну від безлічі заходів подібного роду, незаангажовано інтересами фармацевтичних компаній. Мета симпозіуму: висвітлення реальної ситуації і проблем в акушерстві та гінекології.

        Організатори симпозіуму висловлюють впевненість, що резонуюча актуальність тематики заходу викличе щирий інтерес з боку ЗМІ.

     Акредитація за тел.: 8 (067) 993-96-17

     Контактна особа: Табаченко Наталя Олександрівна

     Оргкомітет симпозіуму

     Контактна особа: Стороженко Тетяна  8 (067) 932-54-26