Київ. 28 вересня. УНІАН. Американська IТ-компанія ElectionMall Technologies Inc., світовий лідер на ринку високотехнологічних рішень для виборчих кампаній, відкрила представництво в Україні.

Про це повідомив генеральний директор і засновник компанії ElectionMall Раві СІНГ сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, ElectionMall - це в першу чергу IТ-компанія, яка надає технічні платформи за помірною фіксованою ціною для реалізації виборчих кампаній в Інтернеті.

Відео дня

«Ми розглядаємо Україну як центр розвитку демократії в країнах СНД і відправний пункт для розповсюдження високотехнологічних кампаній в Європі», - сказав Р.СІНГ.

Він також відзначив, що для успішної виборчої кампанії в Інтернеті не достатньо технологій в класичному розумінні, потрібні спеціальні високотехнологічні рішення і програмне забезпечення.

Компанія ElectionMall пропонує клієнтам послуги не тільки з розробки інтерактивних сайтів версії Web 2.0, а повноцінну технологічну базу для побудови кампанії в Інтернеті.

При цьому він додав, що рішення, запропоновані компанією ElectionMall, базуються на диференційованому підході і повністю відходять від усталених стереотипів.

«Досвід використання високих технологій під час виборчих кампаній у США не може бути автоматично перенесений до України. Потрібно адаптувати існуючі товари і послуги під національні й культурні особливості країни», - відзначив Р.СІНГ.

Він наголосив, що ElectionMall не надає політичних консультацій, не розробляє політичних стратегій і не втручається в будь-які інші питання, пов`язані з політичною складовою кампанії. Основними принципами роботи компанії є неупередженість, незалежність і розвиток електронної демократії.

«Наших клієнтів ми не розрізняємо за партійною приналежністю, політичними переконаннями чи будь-якими іншими ознаками. Нашими технологіями можуть користуватися всі на рівних умовах», - додав Р.СІНГ і повідомив, що в рамках відкриття представництва ElectionMall в Україні він планує провести лекції для студентів низки вищих навчальних закладів міста Києва.

Довідка УНІАН. Американська IТ-компанія ElectionMall Technologies Inc. є світовим лідером на ринку високотехнологічних рішень для виборчих кампаній. ElectionMall веде більш як 1200 політичних кампаній у всьому світі.

Компанія має представництва в Малайзії, Індії, Філіппінах, Мексиці й Україні. Центральний офіс компанії розташований у США.