Київ, 16 вересня 2009 - На початку вересня компанія «ДПД Україна», одна з провідних служб доставки посилок і вантажів на ринку експрес-експедирування в Україні, відсвяткувала дворіччя своєї діяльності.

«ДПД Україна» розпочала свою діяльність на території України восени 2007 року. За перший рік роботи компанія успішно створила єдину національну мережу доставки. Протягом 2008-2009 років було відкрито 5 філій в Західному, Східному та Південному регіонах України, а також 19 агентських представництв по всій Україні. Все це дозволяє компанії покривати більше 20 000 міст і сіл України, в тому числі доставляти вантажі в будь-який населений пункт 19 областей України.

За 2 роки діяльності було доставлено понад один мільйон посилок по всій Україні. У 2008 році компанія збільшила обсяг перевезених відправлень у більш ніж 3 рази в порівнянні з 2007 роком, а за 8 місяців 2009 - поліпшила в 2 рази результати 2008 року. Оборот DPD в Україні за період січень-серпень 2009 виріс в 2 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2008. Загальна вага всіх перевезених вантажів з дня початку діяльності компанії перевищила 10,4 тисяч тон.

Відео дня

Висококваліфікований персонал DPD в Україні, який налічує більше 100 співробітників компанії на площах понад 3 000 м2 з автопарком із понад 150 автомобілів різної вантажопідйомності працюють від імені більше тисячі клієнтів в Україні.

Завдяки позитивній динаміці розвитку компанії та європейській якості обслуговування клієнтів «ДПД Україна» була удостоєна премії «Український Транспортний Олімп» у номінації «Національна мережа доставки» в 2009 році.

«У цьому році у нас було кілька днів народження і знаменних подій: рік з дня запуску першого магістрального маршруту, рік з дня відкриття власного операційного департаменту, рік з дня відкриття першого філії, рік початку роботи з першим агентом, півмільйонна посилка, перші нагороди. Перші роки - це роки нашого становлення, становлення Компанії та становлення Команди. Ми живемо і працюємо в постійному прагненні до лідерства у сфері логістики та доставки, в успішному просуванні послуг, нашого бренду і нашого імені, що створює і робить нашу команду ще міцніше», - відзначає виконавчий директор компанії «ДПД Україна» Оксана Яковлева. "Сьогодні, відзначаючи цю подію, ми дякуємо нашій команді, нашим клієнтам і партнерам за щоденний внесок, співробітництво і спільні успіхи».

Про DPD
Забезпечуючи перевезення понад 2 млн. посилок в день по інтегрованій міжнародній мережі, DPD є провідною міжнародною компанією з експрес-доставки посилок. Мережа DPD є найбільш ефективною дорожною мережею в Європі і поширюється на найважливіші економічні райони по всьому світу. Більше 24 000 співробітників і парк з 18 000 машин працюють від імені 200 000 клієнтів на більш ніж 800 терміналах з понад 40 країн. Клієнти можуть обирати з широкого спектру національних та міжнародних стандартних та експрес-послуг з доставки посилок, які надаються в 220 країнах. Керівництво компанії очолює Арнольд Шровен (виконавчий директор) і Джон Ектон. Французька GeoPost Group, що повністю належить підрозділу La Poste, є мажоритарним акціонером DPD. Міноритарними акціонерами є DPD Systemlogistik GmbH & Co. KG (10,47% акцій) і DPD Zeitfracht GmbH & Co. KG (6,21% акцій).

Про DPD в Україні
DPD успішно працює на території України з вересня 2007 року і надає своїм клієнтам послуги з доставки документів, посилок і вантажів, які відповідають високим міжнародним стандартам. За перший рік діяльності ДПД Україна успішно створила єдину національну мережу доставки. На даний момент ця мережа покриває всю територію країни і обслуговує більше 20 000 населених пунктів, при цьому 100% покриваючи 19 областей України.

Про GeoPost
GeoPost Group об`єднує підрозділи експрес-доставки французької La Poste Group і є провідним гравцем на ринку експрес-доставки в Європі, що наочно демонструє її першокласна мережу наземної доставки DPD. GeoPost працює в більш ніж 230 країнах від імені більше 300 000 клієнтів по всьому світі і займає перше місце у Франції і друге в Європі на ринку експрес-доставки посилок із консолідованим обігом в 3,292 млрд. євро в 2008 році.