За часів економічної кризи проблема збереження і примноження заощаджень є не менш актуальною, ніж за часів стабільності. Щоб захистити свої заощадження, багато хто намагається грати на курсових коливаннях – ризикуючи стати жертвою шахраїв: купують і продають іноземну валюту на піках руху курсів. Для тих же, хто не женеться за спекулятивним прибутком, а хотів би просто зберегти і примножити власний капітал, найкращим рішенням є депозит у надійному банку. Одним із таких стабільних банків із бездоганною 17-річною репутацією є український «БТА-Банк». Особливим приводом звернути увагу саме на цю фінансову установу стала депозитна акція «Гроші, Гроші, Гроші!», яка стартувала в банку 28 серпня. Завдяки їй, окрім пристойних відсотків, що належать вкладникам, кожен одержує шанс щодня виграти по 100 гривень. Раз на тиждень розігрується 1000 гривень. Щомісяця – 10000 гривень. А 28 грудня, під новорічну ялиночку, можна отримати і фінальний приз у 100000 гривень.

Тим, хто сумнівається, чи варто довіряти свої гроші вітчизняним банкірам, буде корисно дізнатися, що 13 серпня 2009 року рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило рейтинг надійності депозитів «БТА-Банку» на рівні 4 (високий рівень надійності). Експерти організації впевнені, що банк здатний в строк і в повному обсязі виконати всі свої зобов`язання перед клієнтами, незалежно від тенденцій і розвитку подій на ринку банківських послуг України.

За результатами діяльності за перші два квартали 2009 року «БТА-Банк» зберіг і підтвердив свої позиції стабільної та надійної установи, демонструючи прибуткову роботу і зростаючу довіру вкладників. Навіть у найважчі для банківського ринку періоди український «БТА-Банк» вчасно і в повному обсязі виконував всі свої зобов`язання перед клієнтами, надаючи при цьому високу якість обслуговування.

Відео дня