Київ, 28 серпня. УНІАН. В Одесі 5 вересня відбудеться перше публічне безалкогольне весілля.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомили наречений Віктор ШОЛОШЕНКО і наречена Наталія КОВРИГІНА.

«Місія нашого проекту – показати, що проведення весілля без алкоголю – це нормально. Ми впевнені, що таке весілля приверне увагу до наболілої проблеми зловживання алкоголем, а також продемонструє, що яскраві і веселі свята можливі й без алкогольних напоїв», - сказала Н.КОВРИГІНА.

Відео дня

У свою чергу, наречений додав, що ще однією відмінністю їхнього весілля є рекордно короткі терміни його підготовки.

«Ми готуємо наш проект за 30 днів – 5 серпня ми подали заяву до ЗАГСу, а 5 вересня відбудеться весілля. Найголовніше - ми не плануємо витратити на весілля жодної копійки, тому й виставили своє весілля на продаж, звернувшись до всіх українських компаній, що розділяють наші цінності, із закликом підтримати весілля і допомогти в його підготовці», - сказав В.ШОЛОШЕНКО.

Представник генерального партнера молодят, керівник агентства Dream Way Владислава ХАСКІНА повідомила, що проект також одержав підтримку з боку міської влади Одеси. «Церемонія одруження відбудеться в альтанці історичного центру Одеси – Міського саду. На весілля будуть запрошені всі бажаючі: і одесити, і гості міста. Ми плануємо велику кількість сюрпризів – буде й викрадення нареченої, і тематичні конкурси, і танок молодят... Ми сподіваємося, що весілля перетвориться на загальноміське свято», - сказала В.ХАСКІНА.

За її словами, організатори першого публічного безалкогольного весілля запрошують на своє свято всі пари, які реєструють свій брак 5 вересня. «Ми плануємо о 14.00 запустити в небо повітряні кулі з написаними на них побажаннями від всіх молодят. Ми розраховуємо, що у нас вийде весілля з найбільшою кількістю гостей», - додала представник агентства.

«Це дуже успішний маркетинговий проект. На організацію свята ніхто не витрачає грошей – ні наречені, ні спонсори. Вся допомога надаватиметься у вигляді продукції та послуг. Безумовно, допоможемо, як можемо», - сказав представник генерального партнера і спонсора компанії «Вітмарк-Україна» Андрій КРЕНЬ.