Завантажити новий альбом «Культпросвіт» можна буде на українському відеохостингу PLAY.ukr.net

«Ляпіс Трубєцкой» готові представити українцям результати своєї «таємної змови». Тепер група збирається влаштувати нам «Культпросвіт». Стахановська праця не минула даремно - свіжорозігріті на мартенівських печах пісні ось-ось вийдуть в народ.

Фронтмен гурту, Сергій Міхалок, обіцяє представити світу суміш із традиційного панк-року, протопанку, революційних маршів та пісень часів радянської епохи. Надихнув групу на написання альбому «дідусь» панк-року Іггі Поп в образі юного піонера, що збирає металобрухт - так стверджує сам Міхалок. Що ж - цей незвичайний образ цілком відповідає «ляпісовскій» філософії.

Відео дня

Не забута і боротьба з юрбою навколомузичних дармоїдів: «Треба всім викладати музику в Інтернет!» - продовжує стверджувати «Ляпіс Трубєцкой» і знову викладає свій альбом у веб-простір. Так що «Культпросвітна» музика теж знайде свої слухачів швидко і безкоштовно, чого і домагаються Міхалок з товаришами.

Заправитися часткою позитиву можна вже з 24 серпня на відеохостингу PLAY.ukr.net. Вибір упав на нього завдяки тому, що PLAY вже давно викладає в мережу ліцензійні кліпи різних виконавців і є найвідвідуванішим місцем для розміщення відеофайлів України.

Саме тут можна буде побачити якісні кліпи групи і безкоштовно завантажити всі 12 «сталеливарних» (як їх називають самі «Ляпіси») треків альбому «Культпросвіт», який обіцяє, не розмінюючись на дрібні ляпаси, нанести громадським засадам важкий аперкот.

Увійдуть в нього такі пісні:

«Культпросвет»

1. Буревестник

2. Анархо-турист

3. Бесы

4. Мистер лох

5. Болт

6. Красный факел

7. Пульс эпохи

8. Зомби-роботы

9. Рыжовыя акуляры

10. Нигилист

11. Свежий ветер

12. Светлячки