Економічний спад погіршив життя багатьох українців. Але особливо тяжко немолодим і самотнім. Не таємниця, що люди похилого віку й до кризи не завжди відчували на собі ту турботу з боку держави, на яку заслуговують. Зараз же, коли бюджети всіх рівнів ледве зводять кінці з кінцями, ситуація лише погіршилася. А так хочеться підтримати літніх людей, зробити для них щось хороше – висловити свою подяку за те, що вони захищали країну, відновлювали її з руїн.
Приємно, що за нинішніх складних умов готовність робити добрі справи й взяти на себе частину обов`язків держави виявив вітчизняний бізнес. Так, в рамках програми підтримки соціально незахищених верств населення, український БТА-банк в липні цього року надав цільову фінансову допомогу пенсіонерам Шевченківського району міста Києва. Шевченківський район – один з найбільших. Серед жителів району значна кількість людей похилого віку – загалом понад 60 000 пенсіонерів, причому 98 з них народилися ще у 20-х роках минулого століття. Це люди, які брали участь в партизанському й підпільному русі в роки Другої Світової війни, ветерани праці.
«Турбота про самотніх літніх людей - посильний і благородний обов`язок соціально відповідального бізнесу» - запевняють в БТА-банку. Там обіцяють не тільки не згортати свої благодійні програми, але й розширювати їх. Вже зараз підтримку українських банкірів, окрім людей похилого віку, відчувають на собі діти-сироти, дитячі лікувальні установи. Всім їм співробітники БТА-банку не просто надають фінансову підтримку, але і дарують частинку свого серця.
 

Прес-служба ВАТ "БТА Банк"