25 серпня 2009 року, Київ. Дата-центр ВОЛЯ вводить нову акційну пропозицію, за умовами якої в тарифних планах «Воля» і «Бізнес» знімаються обмеження на вихідний закордонний трафік.

Абонентам тарифного плану «Воля» за 299 гривень пропонується 4 ГБ вхідного трафіку і необмежений вихідний.

Абонентам тарифного плану «Бізнес» за 499 гривень пропонується 40 ГБ вхідного трафіку і необмежений вихідний

Відео дня

Таким чином, сьогодні Дата-центр ВОЛЯ у всіх тарифних планах для фізичних серверів пропонує необмежений вихідний зарубіжний трафік. Український трафік на усіх тарифних планах Дата-центра ВОЛЯ є необмеженим.

Нагадаємо, що раніше Дата-центр ВОЛЯ запропонував новий тарифний план «Старт-VDS», за яким абонент усього за 199 грн./міс. отримує в користування віртуальний виділений сервер із конфігурацією 500 МГц/512 MБ/50 ГБ. Цей тариф є ідеальним для невеликих проектів, які потребують якісного сервісу та технічної підтримки.

Керівник Дата-центру ВОЛЯ Олексій Акулов підкреслив: «Сьогодні ми змогли запропонувати не тільки найдосконаліший з точки зору технічних характеристик серверний майданчик, а й максимально вигідні тарифні плани для проектів будь-якої величини – від початкових до великих, з підвищеними вимогами. На майданчиках дата-центру вже зберігається петабайт інформації (понад тисяча терабайт). Водночас Дата-центр ВОЛЯ є основним учасником українського Інтернету і генерує більшу частину всього українського трафіку. Ми раді, що можемо забезпечити нові вітчизняні проекти найкращими умовами для їх розвитку».

Детальнішу інформацію про послуги, тарифи і додаткові сервіси розміщено на сайті дата-центру: www.dc.volia.com.

Дата-центр ВОЛЯ – підрозділ компанії ВОЛЯ, який займається наданням хостингу серверів (апаратний хостинг, сollocation/колокейшн, виділений сервер (dedicated), віртуальний сервер _ VPS, VDS) – розміщенням серверів на спеціально обладнаному технічному майданчику і підключенням їх до мережі Інтернет. На час користування послугою безкоштовно надається сервер стандартної конфігурації. За бажанням абонент може встановити власний сервер замість стандартного. За встановлення сервера абонента додаткова плата не береться.

Компанія ВОЛЯ є національним українським провайдером і надає комплекс сучасних телекомунікаційних послуг: кабельне цифрове телебачення, високошвидкісний доступ до Інтернету, відео-на-замовлення, голосовий зв`язок, а також послуги найбільшого в Україні дата-центру.

Аліна Сігда

Керівник відділу PR компанії ВОЛЯ

Тел./ факс: (044) 207-70-92 

info@volia.com

www.volia.com 

Дата-центр ВОЛЯ:

Служба продажів: пн.–пт.: 9:00–20:00, сб.: 11:00–17:00, (044) 501-63-98, sales@dc.volia.com

Служба технічної підтримки: цілодобово, (044) 501-63-98, support@dc.volia.com

Адреси:

Дата-центр 1 – вул. Кіквідзе, 1/2.

Дата-центр 2 – вул. Сім’ї Сосніних, 13б