Європейський Чемпіонат зі спортивного покеру Pokerstars EPT Kyiv Sports Poker Championship проходитиме з 18 по 23 серпня 2009 р. у Київському Палаці Спорту і стане найбільшою покерною подією в історії України.

Найпрестижніши європейські змагання зі спортивного покеру вперше пройдуть в Україні після внесення покеру у перелік неолімпійських видів спорту! Pokerstars EPT спільно з Федерацією покеру України відкриють шостий сезон престижного Європейського Покерного Туру в Києві. Серед учасників чемпіонату - 500 найкращих спортсменів-покеристів з різних країн, які виборюватимуть почесне звання - Чемпіон Європи.

18  серпня  о  9:30  в  УНІАН  відбудеться  прес-конференція  організаторів   Європейського Чемпіонату  зі  спортивного покеру.

Відео дня

УЧАСНИКИ прес-конференції:

Гері Боумен – Почесний президент Федерації покеру України

Джон Дасі – керівник Європейського покерного туру

Артур Асатрян – представник PokerStars в України

Діана Юраш – виконавчий директор ФПУ, модератор прес-конференції

Олег Удовенко – керівник аналітичного відділу ФПУ

Джон Дасі – генеральний директор Євпропейського покерного туру, організував найпрестижнішу серію змагань зі спортивного покеру, яка щороку проводиться у декількох європейських столицях. Змагання, що проходять в рамках ЄПТ, транслюються на телеканалах у більш ніж 40 країнах світу.

Томас Кремзер – головний суддя змагань – відомий європейський фахівець, який бере участь в проведенні та суддівстві наймаштабніших покерних змагань у багатьох країнах світу, активно сприяє визнанню покеру як олімпійського виду спорта.

СПЕЦІАЛЬНІ ГОСТІ прес-конференції:

віце-чемпіон Світової серії з покеру - 2008 - росіянин Іван Демідов

призерка Світової жіночої серії з покеру- німкеня Катя Татер.

Об 11:30 у Палаці Спорту церемонія урочистого відкриття  шостого сезону Європейського турніру .

Чемпіонат триватиме 6 днів. Спонсором тур виступає Pokerstars – найбільший та найвідоміший онлайн покер-рум у світі, на якому можна пройти кваліфікацію на головну подію.

23 серпня – фінальний день змагання. Зйомки фінальної стадії турніру буде проведено світовим лідером у виробництві спортивних телепрограм – компанією Sunset & Vine.

У продовж всього чемпіонату  на арені Палацу спорту буде діяти прес-центр за участі 80-ти закордонних журналістів.

Акредитуватися для роботи у прес-центрі чемпіонату журналісти можуть з вівторка 11 серпня до п’ятниці 14 серпня  не пізніше 17 години. 

Федерація покеру України

www.pokerfederation.net.ua

Телефон для додаткової інформації: 8 067 371 53 80