7 серпня 2009 року, Київ. Із 1 серпня компанія ВОЛЯ запропонувала новим користувачам акційний пакет «Воля-Фристайл» вартістю 50 грн./міс., без обмеження швидкості й без обліку обсягу використаної інформації.

На новий акційний пакет «Воля-Фристайл» можна підписатися до кінця вересня 2009 року і користуватися запропонованими умовами без будь-яких обмежень до трьох місяців:

· при підключенні у серпні абонент може користуватися акційними умовами пакета до кінця жовтня;

Відео дня

· при підключенні у вересні акційні умови пакета діятимуть до кінця листопада.

Користуючись пакетом «Воля-Фристайл», абонент зможе визначити свої регулярні потреби, а компанія, у свою чергу, – максимально точно порекомендувати оптимальний за наповненням і характеристиками регулярний пакет, який буде відповідати середньому рівню споживання абонента під час дії акційних умов.

Директор із маркетингу і комунікацій компанії ВОЛЯ Андрій Мєтєльський зазначає: «Пакет «Воля-Фристайл» є оптимальним стартом для абонентів, щоб визначити, який пакет підходить їм за всіма характеристиками. Таким чином, щоб ми могли запропонувати максимально персоніфікований і оптимальний за наповненням регулярний пакет для наших клієнтів, ми пропонуємо за 50 грн. випробовувати послугу протягом кількох місяців. Зазвичай характер користування послугою не змінюється місяцями, і водночас формуються певні інтернет-звички. Після закінчення дії акційних умов абоненту буде легше визначити, який із регулярних пакетів буде для нього оптимальним за наповненням, і самостійно на нього перейти».

Нагадаємо, що із серпня для всіх абонентів «Воля Бродбенд», які вибрали пакети «Гра» і «Життя», користування ресурсами, розміщеними в дата-центрі ВОЛЯ, не тарифікується. Ці пакети пропонуються без обмеження швидкості та сформовано з урахуванням потреб абонентів, які активно використовують Інтернет для мультимедійних розваг (ігри, музика, відео тощо).

Загалом комплекс послуг, додаткових сервісів і зручностей, які входять до пакетів, що пропонуються компанією ВОЛЯ, є на ринку унікальним.

Кожен абонент компанії ВОЛЯ отримує такі переваги і зручності:

· програму лояльності, що постійно діє, і бонуси;

· легке керування своєю послугою на Персональному сайті: можливість слідкувати за інтенсивністю користування послугою і змінювати за бажанням профіль споживання, призупиняти/відновлювати послуги, формувати рахунки, підтверджувати оплату, отримувати повну інформацію про нарахування і платежі;

· оплату послуг в режимі онлайн на Персональному сайті, а також через термінали ibox;

· кредит довіри величиною в місячну абонплату, встановлений за умовчання для кожного абонента;

· доступ до корисної інформації на Порталі абонента, що дає змогу швидко знайти у базі знань відповідь на більшість запитань, отримати консультації в режимі онлайн, а також скористатися бонусними програмами;

· цілодобову сервісну підтримку;

· можливість не купувати обладнання (кабельний модем) – компанія надає його в користування;

· можливість замовлення додаткових сервісів і послуг.

Компанія ВОЛЯ є національним українським провайдером і надає комплекс сучасних телекомунікаційних послуг: кабельне цифрове телебачення, високошвидкісний доступ в Інтернет, відео-на-замовлення, голосовий зв`язок, а також послуги найбільшого в Україні дата-центру.

Аліна Сігда

Керівник відділу PR компанії ВОЛЯ

Тел./ факс: (044) 207-70-92

info@volia.com

www.volia.com