Київ. 6 серпня. УНІАН. Співачка Міка НЬЮТОН прийняла рішення завершити свою співпрацю з продюсером Юрієм ФАЛЕСОЮ.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомила сама М.НЬЮТОН.

Вона зазначила, що її семирічний контракт з Ю.ФАЛЕСОЮ завершється 28 серпня, і згідно з умовами документа, сторони повинні ухвалити рішення - продовжувати співпрацю чи ні. За словами співачки, вона письмово повідомила Ю.ФАЛЕСУ про те, що більше не має наміру продовжувати контракт.

Відео дня

«Аргументів проти подальшої співпраці з продюсером було декілька. Зокрема, істотна відмінність в баченні розвитку проекту, фінансові розбіжності, а також бажання самостійно розвивати свою сольну кар`єру», - сказала М.НЬЮТОН.

Він сказала, що юридичною стороною припинення її контракту з продюсером на даний момент займаються адвокати, які намагаються мирним способом улагодити всі розбіжності.

М.НЬЮТОН спростувала інформацію про існування ще одного контракту з Ю.ФАЛЕСОЮ, який нібито діє ще впродовж чотирьох років. Вона підтвердила, що в 2006 році, після досягнення нею повнолітнього віку, дійсно було підписано новий контракт, але він не був нотаріально завірений. «А тому цей другий контракт не дійсний і згідно із законодавством України відразу два контракти з ідентичними умовами не можуть діяти одночасно», - сказала вона.

Що стосується псевдоніма «Міка Ньютон», то його артистка має повне право використовувати, оскільки свій контракт з Ю.ФАЛЕСОЮ вона підписувала вже будучи Мікою НЬЮТОН і це завірено документально. «Звичайно, є й фінансові нюанси, але я як людина творча ніколи не наполягала і не ставила зайвих питань. Тепер я працюю з юристами, які робитимуть все, щоб я вийшла з цієї ситуації гідно», - сказала співачка.

М.НЬЮТОН також повідомила, що до кінця цього року планує випустити новий альбом і зняти кліп, оскільки за останній рік це так і не було зроблено, хоча весь необхідний матеріал було підготовлено.

Крім того, запевнила М.НЬЮТОН, вона не збирається підписувати новий контракт з будь-яким продюсером, а самостійно займатиметься просуванням своєї кар`єри.