Київ, 24 липня. УНІАН. У Києві відбулася презентація видання “Інформаційний порадник з формування прихильності до здорового способу життя і безпечної поведінки серед військовослужбовців та працівників Збройних сил і правоохоронних органів України”.

Презентація видання відбулася сьогодні в УНІАН.

“Практичний посібник розрахований на професійну підготовку особового складу відомств-партнерів. Очікується, що він стане навчальним посібником для 500 тисяч представників Збройних сил, Міністерства внутрішніх справ і Державної прикордонної служби”, - сказав керівник проекту Програми розвитку ООН “Попередження ВІЛ/СНІД серед військовослужбовців і працівників правоохоронних органів України” Влад ОСТРЯНСЬКИЙ.

Відео дня

За його словами, вперше такий посібник підготовлено зусиллями всіх силових структур України.

В.ОСТРЯНСЬКИЙ також повідомив, що реалізація проекту ПРООН “Попередження ВІЛ/СНІД серед військовослужбовців і працівників правоохоронних органів України” двічі продовжувалась в Україні.

“Через два місяці цей проект буде завершено. Але ми змогли досягти позитивних результатів”, - вважає він.

У свою чергу, начальник управління виховної роботи Головного управління ВВ МВС України підполковник Василь МОЛДАВЧУК додав, що за час реалізації проекту підготовлено 300 тренерів для просвітницької роботи серед військовослужбовців.