Київ. 16 липня. УНІАН. Перший заступник глави Секретаріату Президента України, екс-міністр оборони Юрій ЄХАНУРОВ заявляє, що повертається до активної діяльності у партії “Наша Україна”.

Про це Ю.ЄХАНУРОВ сказав сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

“На нещодавньому з’їзді “Нашої України” мене обрали до складу президії та політичної ради партії. Як член президії вважаю, що вже приступив до політичної діяльності”, - сказав Ю.ЄХАНУРОВ.

Відео дня

Він також повідомив, що активно просуватиме свою антикризову програму “Прагматичний вибір” та план дій уряду на 2009-2012 роки.

“Те, що зараз робить нинішній уряд, є протилежним до того, що пропоную я”, - зауважив Ю.ЄХАНУРОВ, додавши, що має багато спільного у своїх поглядах на ситуацію і шляхи розвитку країни з позицією колишнього міністра фінансів Віктора ПИНЗЕНИКА.

Як відомо, після призначення на посаду міністра оборони України у 2007 році Ю.ЄХАНУРОВ заявив про призупинення членства в “Нашій Україні” у зв’язку з, на його думку, неприпустимістю суміщення діяльності на посаді керівника військового відомства і партійних інтересів.