Українських інтернет-користувачів у перший місяць літа найбільше цікавили погода, новини, автобазар і портал UKR.NET. Такі дані «Глобальної статистики українського Інтернету» за червень 2009 року.

Як говорить логіка, підкріплена статистикою, «вічні теми», що цікавлять людей, які не змінюються. В тому числі і в Інтернеті. Тому лідерство серед пошукових запитів незалежно від сезону утримують такі теми як погода, новини, автобазар, UKR.NET і футбол.

Характерно, що в червні-2009, втім, як і раніше, у рейтингу пошукових запитів портал UKR.NET впевнено випередив футбол, гороскопи та роботу. І це незважаючи на високий сплеск цікавості до новин, який був викликаний підготовкою до "Євро-2012", смертю Майкла Джексона і перемогою Володимира Кличка в бою за титул чемпіона світу з боксу, а також кризою, що посилює інтерес до Джоб-сайтів.

Відео дня

На порталі UKR.NET зібрані найбільш цікаві українським інтернет-користувачам сервіси. Це стрічка новин від більш як 350 джерел (в тому числі і регіональних), вихід в пошту FREEMAIL, прогноз погоди, персональний сервіс закладок для зберігання посилань на улюблені сайти, каталог інтернет-магазинів МАРКЕТ, пошуковий сервіс «4 в 1». До речі, пошуковий сервіс від UKR.NET четвертий в рейтингу пошуковиків по переходах українських користувачів. При тому, сам він не є пошуковиком - він об`єднав 4 найбільш популярні пошукові системи, які разом обробляють більше 90% запитів українських інтернет-користувачів.