1 липня 2009 року. Компанія ВОЛЯ в рамках постійної програми лояльності запускає бонусну програму «Тринадцятий місяць у подарунок». Тепер усі активні абоненти послуги доступу до Інтернету «Воля Бродбенд», які обрали профілі споживання («Діалог», «Пошук», «Гра, «Життя», «Безліміт»), і протягом останніх 12 календарних місяців активно користувалися послугою, своєчасно сплачували рахунки та не мали відключень за борг, зможуть абсолютно безкоштовно скористатися послугою протягом 13-го місяця!

Уже в липні свій бонус отримають перші абоненти. Повідомлення про бонус розсилатиметься на їхні контактні електронні адреси.

Директор по маркетингу і комунікаціях компанії ВОЛЯ Андрій Мєтєльський, зазначив: «Ми щиро вдячні абонентам за довгострокове партнерство і лояльність, за постійну увагу до нових пропозицій нашої компанії, а також активне користування всіма новинками. Ще в лютому, коли ми запускали нову торгівельну пропозицію послуги доступу в Інтернет, чітко орієнтовану на абсолютно конкретні цілі та інтенсивність користування послугою, ми говорили, що основна відмінність профілів від будь-яких інших пропозицій у тому, що вони постійно вдосконалюватимуться і покращуватимуться разом зі зростанням потреб абонентів. І це вже робиться. Ми поліпшили швидкісні характеристики профілів, з 1 червня збільшили на 20% обсяг включеної інформації. До того ж усі поліпшення відбувалися без збільшення вартості. Бонусна програма «Тринадцятий місяць у подарунок» – це ще одне поліпшення і приємний бонус усім, хто вибирає профілі споживання . А це вже на сьогоднішній день половина наших абонентів, що підтверджує: пропозиція є надзвичайно вигідною і такою, що має великий попит споживачів».

Відео дня

Програму лояльності для всіх абонентів компанії ВОЛЯ було започатковано цього року. У рамках програми абоненти компанії, які вчасно оплачують послуги і не допускають відключень за борг, будуть отримувати бонуси та брати участь у різноманітних акціях. Зокрема, всі абоненти, які вчасно поповнюють свої особові рахунки за послуги цифрового телебачення і доступу в Інтернет – а саме до 20 числа поточного місяця, – автоматично стають учасниками щомісячного розіграшу цінних призів. Зокрема, в липні переможців чекатиме головний приз – ноутбук MSI, а також 50 комплектів аксесуарів для ноутбуків. Крім того, саме лояльні абоненти отримують бонуси на свята у вигляді безкоштовного користування додатковими сервісами або ж безкоштовного перегляду повного переліку програм цифрової якості.

 

Окрім постійного вдосконалення торгівельної пропозиції і розробки програми лояльності, компанія ВОЛЯ вживає масштабних заходів для істотного поліпшення якісних характеристик послуги доступу до Інтернету: вводиться в експлуатацію сучасне устаткування нової 10-гігабітної мережі, встановлюються додаткові оптичні вузли, нові станції кабельних модемів (CMTS). Усі ці заходи спрямовані на забезпечення високої швидкості й надійності з`єднання для кожного абонента.

Уже закінчено модернізацію в сегментах мережі Деснянського, Дніпровського, Дарницького Оболонського, Солом’янського та Святошинського районів. Закінчуються роботи у сегментах мереж у Шевченківському, Голосіївському, Печерському та Подільському районах.

Компанія ВОЛЯ є національним українським провайдером і надає комплекс сучасних телекомунікаційних послуг: кабельне цифрове телебачення, високошвидкісний доступ до Інтернету, відео-на-замовлення, голосовий зв`язок, а також послуги найбільшого в Україні дата-центру.

Аліна Сігда

Керівник відділу PR компанії ВОЛЯ

Тел./ факс: 207-70-92

info@volia.com

www.volia.com