Київ. 23 червня. УНІАН. В усіх дилерських центрах, що входять до складу першого в Україні міста автомобілів «ВіДі АвтоСіті», відновлені програми з кредитування купівлі автомобілів.

Про це повідомив член правління, керівник автомобільного бізнесу «ВіДі Груп» Артем ТКАЧЕНКО сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, на даний момент умови кредитування, представлені банками-партнерами в дилерських центрах, що входять до складу «ВіДі АвтоСіті», є унікальними для України не лише з огляду на вигідні процентні ставки і різноманітні терміни кредитування (від 1 до 7 років), але й через великий вибір варіантів кредитних програм. Сьогодні «ВіДі АвтоСіті» має дев`ять банків-партнерів, і число їх збільшується.

Відео дня

При цьому А.ТКАЧЕНКО зазначив, що завдяки партнерським відносинам «ВТБ Банку» і «ВіДі АвтоСіті» і СК «ВіДі Страхування», що бере на себе часткову компенсацію процентної ставки, клієнтам пропонується придбати автомобіль у кредит за ставкою 7,77% річних у гривні.

Також А.ТКАЧЕНКО повідомив, що якщо покупці віддають перевагу низьким відсоткам в іноземній валюті, то вони можуть обрати кредит у доларах США від 12,55% річних.

Довідка УНІАН. Проект «ВіДі АвтоСіті» є стратегічною складовою діяльності «ВіДі Груп». На сьогодні це об`єднання шести дилерських центрів у Києві і Одесі загальною площею 50 000 кв. м, це понад 40 моделей різних марок і більш як 100 сервісних постів, що обслуговують до 400 автомобілів на день.

«ВіДі Груп» - група підприємств, заснована у 1994 році Віталієм Джуринським. До складу «ВіДі Груп» також входять «BіДі Автострада», «ВіДі Край Моторз», «Укравтопром-Інвест», «Українська торговельно-промислова компанія» та інші підприємства.