Київ. 22 червня. УНІАН. У Києві 27-29 червня відбудеться другий Міжнародний байкерський зліт «Український оппозит-2009». Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН байкер братерства Route Brothers Мітя Крокодил.

За його словами, в Україні багато байкерських зльотів, але цей орієнтований, у першу чергу, на власників важких мотоциклів типу «Дніпро» і «Урал». Торік у зльоті взяли участь близько 1,5 тисячі учасників, зокрема, з РФ, Білорусі, Румунії, Польщі тощо. За словами Міті Крокодила, цього року очікується участь близько 3 тисяч байкерів, більшість з яких буде на важких мотоциклах.

Він зазначив, що вартість участі антикризова – реєстрація на три дні коштує 100 грн. Зліт відбудеться в Києві на вже традиційному місці - поряд з трасою Мототреку, розташованою на вул. Академіка Заболотного. Спонсором зльоту стала ТМ «Горілочка». Мітя Крокодил зазначив, що, незважаючи на «міцного» спонсора, на зльоті діє сухий закон – учасники перегонів повинні обов`язково пройти текст на алкоголь.

Відео дня

У програмі - об`ємна розважальна програма, виступ музичних колективів вітчизняної і зарубіжною рок-сцени - Корозія металу (Росія), Чорний обеліск (Росія), TT-34 (Білорусь), ХАШ ex-БОРЩ (Київ), DRUGS ex-ADEM (Київ), Помста (Київ), Yumos (Чернівці), Торнадо (Мукачеве), Моноліт (Шостка) і Crocodildos (Київ), а також рок-діджеїв.

Програма також передбачає проїзд колони байкерів у Гідропарк і назад, дуже смачну їжу, шоу барменів. Вперше в історії мотозльотів Києва – аматорські перегони на мототреку. Страхування життя на період перегонів прямо на місці зльоту і перевірка на алкоголь обов`язкові.

Також плануються конкурси і забави, зокрема конкурс на кращий «кастом» (мотоцикл, зроблений своїми руками), конкурс на найгучніший вихлоп, пивні потіхи, армреслінг і екстрим еротикшоу «Скажені пси».