Медичний центр «Універсальна клініка «Оберіг» (www.oberigclinic.com), за оцінюванням пацієнтів та Всеукраїнської ради захисту прав та безпеки пацієнтів, увійшов в п’ятірку найкращих медичних закладів України. «Оберіг» отримав високу оцінку за рахунок професіоналізму та доброзичливого ставлення медичного персоналу до пацієнтів.

Найкращі лікарні країни були визначені в рамках Першого Всеукраїнського конкурсу якості медичної допомоги в медичних закладах, що розпочався в Україні у вересня 2008 року. Нагородження дипломами лауреатів конкурсу відбулося напередодні Дня медичного працівника.

Пацієнти лікарень, які брали участь у дослідженні, оцінювали лікарні за кількома критеріями. Зокрема, відповідністю наданої їм медичної допомоги їх потребам і очікуванням, а також сучасному рівню медичної науки і технології. Після голосування пацієнтів, діяльність медичної установи аналізували експерти Ради захисту прав та безпеки пацієнтів.

Відео дня

Як зазначив Медичний директор Універсальної клініки «Оберіг» Валентин Парій, вдячність пацієнтів та висока оцінка послуг клініки є найкращим підтвердженням того, що «Оберіг» рухається у правильному напрямку і змінює уявлення про те, якою повинна бути сучасна медична допомога. «Ми завжди дотримуємося світових стандартів діагностики та лікування широкого спектру захворювань, що дозволяє гарантувати нашим клієнтам максимально можливий результат. І, на сьогодні, вже тисячі пацієнтів переконалися у тому, що в Україні є клініка, яку можна сміливо поставити в один ряд із кращими клініками Європи», - додав він.

Довідка: Клініка «Оберіг» (м. Київ) - унікальний діагностично-лікувальний комплекс, побудований за системою «все в одному місці». Широкий вибір медичних послуг забезпечують точну high-end діагностику захворювань на ранніх стадіях, якісне планове лікування, профілактику і реабілітацію дорослим і дітям. Діагностичне відділення клініки «Оберіг» оснащене високотехнологічним діагностичним обладнанням Toshiba, Siemens, Olympus, General Electric і дає можливість, вперше в Україні, проводити повний аналіз стану окремих органів і систем та організму в цілому.