Galt & Taggart Securities (GTS) послідовно втілює свою стратегію залучення до команди провідних експертів інвестиційно-банківської сфери та із радістю оголошує про призначення двох нових учасників команди. Микола Максимів та Євгеній Черв’яченко від минулого тижня приєдналися до департаменту корпоративних фінансів та розвитку бізнесу компанії.

Микола Максимів був призначений на посаду голови департаменту корпоративних фінансів Galt & Taggart Securities. Перед тим як приєднатися до нової команди Микола вів власну практику інвестиційного консалтингу із фокусом на залученні міжнародних інвесторів до українських проектів. Перед тим він працював менеджером групи з надання послуг щодо трансакцій (Transaction Services Group) у KPMG Ukraine та у групі корпоративних фінансів  Thomson Financial, міжнародної фінансової інформаційної компанії, що у Нью-Йорку. У Thomson Микола був залучений до проектів стратегічного  M&A консалтингу, розвитку бізнесу, а також тих проектів, що стосувалися угод та переговорів із третіми сторонами. Він отримав ступінь МА з економіки в Джорджтауському Університеті, штат Вашингтон (Georgetown University, Washington DC) та диплом бакалавра у Державному Університеті Монклер, що у Нью Джерсі (Montclair State University, New Jersey).

Євгеній Черв’яченко приєднався до команди Galt & Taggart Securities на посаді голови із розвитку бізнесу. До цього він чотири роки працював старшим аналітиком в українській  ІК  Concorde Capital, та провадив аналіз широкого спектра секторів економіки, серед яких метали та видобуток копалин, важка металургія та машинобудування. Останнім часом Євгеній координував роботу аналітиків сектору металів та видобутку копалин. Також у ІК  Concorde Capital він забезпечував аналітичними матеріалами департаменти корпоративних фінансів та торгового банкінгу, приймав участь у приватних розміщеннях кількох українських компаній, надавав консультаційні послуги. Євгеній отримав ступінь МА з фінансів у Київському Національному Економічному Університеті.  Його було визнано найкращим аналітиком у сфері металів та видобутку в Україні у 2008р. за версією Thomson Reuters Extel, Focus CIS Survey та третім найкращим інвестиційним аналітиком у загальній категорії.

Відео дня

«Я дуже радий вітати Миколу та Євгенія на ключових посадах у нашій компанії. Упевнений, що вони суттєво посилять наші позиції у сфері надання інвестиційно-банківських послуг нашим інституційним клієнтам», – коментує призначення Нік Піацца, генеральний директор Galt & Taggart Securities.