Тим, хто збирається у відпустку, POGODA.ukr.net надає інформацію про погоду на чорноморських курортах.

Тепер в зоні покриття POGODA.ukr.net - чорноморські курортні міста України, Росії, Туреччини, Болгарії і Румунії з описом погодних умов на найближчих три, п`ять і сім днів.

Ті, хто люблять загоряти, пірнати і плавати, дізнаються температуру повітря, води і можливі опади, рівень тиску і вологості. Охочим проплисти під вітрилом на українському чорноморському  побережжі стануть в нагоді дані про висоту хвиль і видимість у бік моря. Фотолюбителі, та й не тільки вони, напевно оцінять інформацію про захід сонця і світанки: можна буде не тільки встигнути насолодитися прекрасним видовищем, але і зробити декілька хороших кадрів.

Відео дня

Дізнатися погоду на чорноморських курортах дуже просто. Потрібно зайти в розділ «Чорне море» на POGODA.ukr.net, де представлена карта українського, російського, турецького, болгарського і румунського чорноморського побережжя. І далі навести курсор на потрібне курортне місто.

Інформація про погодні умови поставляється з метеостанцій Гідрометцентрів України, Росії і країн, територія яких омивається Чорним морем. Отже будьте упевнені, що отримані дані про погоду на Чорному морі достовірні.