Це справжній шанс для талановитої молоді проявити себе в шоу-бізнесі, створити стиль майбутнього, встановити новий напрям та стати зіркою свого покоління!

Мета конкурсу - організувати з числа талановитих конкурсантів команди справжніх професіоналів та навчити їх створювати ХІТ (відеокліп на майбутню популярну пісню – ХІТ). У створенні відеокліпа будуть використані таланти кожного номінанта. Усі витрати на створення відеокліпа, а також допомогу професіоналів, сплачують організатори конкурсу.

Кожен бажаючий може стати учасником конкурсу за умови реєстрації в період з 10 травня по 15 липня 2009 року на сайті конкурсу та  розміщення на сайті своєї роботи. Учасники конкурсу можуть реєструватися як індивідуально, так і творчими колективами. Кожна  робота конкурсантів буде оцінюватися професійним журі:

Відео дня

вокал - Олександр Стьоганов;

танці - Ольга Риженко;

дизайн одягу – Андре Тан;

композитор та поет – Руслан Квінта;

візаж та перукарське мистецтво – Євген Калкатов;

модельне мистецтво – Наталя Ковальова;

авторське відео – Олексій Хорошко;

мультиплікація – Сахалтуєв Радна Філіпович.

По закінченню відбіркового туру, журі обирає по 100 робіт в кожній номінації. 

Процес створення відеокліпа Хіта буде транслюватися  на сайті конкурсу  та мати анонсування на телебаченні. Глядачі зможуть голосувати за улюблених конкурсантів за допомогою смс-голосування з 15-го липня по 1-е вересня 2009 року. За результатами смс-голосування в фінал увійдуть тільки по три конкурсанти з кожної номінації, а також по одному конкурсанту за результатами голосування журі. З фіналістів організатори проекту сформують команди, в кожну з яких ввійде по одному представнику кожної номінації.

Фінал конкурсу пройде в прямому ефірі на телебаченні або в он-лайн режимі на веб-сайті «Формула Хіта»HYPERLINK "http://www.fhit.tv/" ™. На суд професійного журі та глядачів команди запропонують створений    відеокліп ХІТа. Робота буде оцінюватися за всіма номінаціями (вокал, текст пісні, музика, візаж, танці, сценарій, використання моделі, мультиплікації, дизайн костюмів і т. д.).

Фіналісти проекту, окрім  надзвичайного досвіду участі в конкурсі, спільної роботи з професіоналами, виступів в ефірі, отримують контракти на безоплатне навчання в школах дизайну, музичної аранжировки, танців у найкращих представників українського шоу-бізнесу  та роботу з продюсерськими агенціями і авторськими студіями.

Усі подробиці та реєстрація учасників на сайті: www.fhit.tv e-mail: info@fhit.tv

тел. 8 (044) 332 81 60