6 та 7 червня 2009 року в стародавньому українському місті Кам’янець-Подільський на берегах річки Смотрич  відбудеться Перший міжнародний фестиваль «Ретрофест».

Подібні фестивалі надзвичайно популярні за кордоном і з успіхом проходять у багатьох містах Європи. Вони не тільки приваблюють безліч туристів, але й стають справжнім святом для всіх учасників та гостей, задовільняючи  цікавість молоді й ностальгію старшого покоління. Це не статична демонстрація автомобілів, а справжнє активне дійство, де кожен бажаючий може прожити день у стилі ретро. «Ретрофест» - це фестиваль хорошого смаку і приємних спогадів.

 «Ретрофест» це:

Відео дня

● виставка старовинних автомобілів та реплікарів - від  класики до божевілля;

● ретроавтопробіг “Від фортеці до фортеці” (Кам`янець-Подільський ― Хотин ― Кам`янець-Подільський);

● улюблені пісні караоке (від 20-х до 80-х);

● стильна «жива» музика:  джаз, твіст, рок-н-рол…

● танці, танці, танці – бугі-вугі, вальс, чарльстон…

● конкурс ретрокостюмів;

● незабутній святковий феєрверк над стінами Старої фортеці;

● і ще багато приємних сюрпризів.

 Організатори: Клуб шанувальників ретро та реплікарів «Діксі-ретро» та Подільський автомобільний клуб. Фестиваль проводиться за підтримки  Кам`янець-Подільської міської ради та Комітету у справах сім’ї, молоді та спорту.

Генеральний інформаційний спонсор: телеканал «М2 Естрада». Спеціалізований автомобільний спонсор: журнал Autobild. Партнери фестивалю: мережа заправних станцій ОККО, журнал Autobild. Все ведущие, фестивальна агенція «Ратуша» (м.Кам`янець-Подільський), РА “ОГО” (м.Хмельницький). Приймають готель «7 днів» та готель «Ксенія».

 Фестиваль планується проводити щорічно.

Представникам ЗМІ необхідна акредитація. Для оформления акредитації на Перший міжнародний фестиваль "Ретрофест", потрібно заповнити анкету (http://dixi-retro.com/docs/zayavka-zmi.rtf) та відправити на e-mail:  press@retrofest.org або на факс +38 044 250 6920. Детальніше на сайті:  http://www.dixi-retro.com/actions.htm.

 Контактна особа: 

 +38 067 994 1662, w_eva@retrofest.org