Київ. 25 травня, УНІАН. У Києві презентовано всеукраїнський правничий часопис “Юридичний авангард”.

Презентація видання відбулась сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Як повідомив головний редактор журналу, президент Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Український молодіжний правничий союз” Владислав ТЕЛІПКО, видання має стати “майданчиком для спільного бачення, в якому напрямку має рухатися наша країна, і в якому напрямку мають розвиватися ті процеси та ініціативи, що сьогодні відбуваються”.

Відео дня

Відповідальний секретар журналу, віце-президент ВМГО “Український молодіжний правничий союз” Сергій МАРТИНЮК зазначив, що авторами статей, які друкуватимуться в “Юридичному авангарді”, будуть студенти з усієї країни, молоді вчені-правники та практикуючі юристи. За його словами, в журналі виходитимуть матеріали про державу і владу, про економіку, геополітику.

С.МАРТИНЮК повідомив, що статті в журналі друкуватимуться українською та російською мовами, також планується видавати й англомовну версію. За його словами, журнал виходитиме раз на квартал , а в майбутньому - щомісяця.

С.МАРТИНЮК зазначив, що “Юридичний авангард” є офіційним виданням ВМГО “Український молодіжний правничий союз”.

Літературний редактор Антон ОВЧАРЕНКО зауважив, що унікальність журналу полягає в тому, що він стане “трибуною для висловлювання незалежних думок студентів, які вміють мислити і знаходити простий та вишуканий спосіб розв’язання питань, які, здавалося б, неможливо вирішити”.

В.ТЕЛІПКО також зауважив, що видавці журналу не розраховують на підтримку політичних партій. За його словами, на сьогодні журнал фінансується на кошти організації. Він додав, що статті можна писати на адресу www.juravangard.com та www.mathesis.org.ua.