Одне з найкрасивіших міст французької рів’єри - місто Ніцца стає ближчою, авіакомпанія "Дніпроавіа" з 1 травня починає виконувати новий авіарейс за маршрутом Київ – Ніцца.

Цей рейс буде виконуватися щопонеділка та щоп’ятниці комфортабельним літаком Boeing-737, згідно приведеного нижче розкладу. Переліт займає близько 3х годин.

Відео дня

Національна авіакомпанія 'Дніпроавіа' повідомляє про відкриття нового авіарейсу Київ – Ніцца

Літайте з комфортом!

Авіакомпанія "Дніпроавіа" велике значення приділяє як безпеці, так і комфорту під час перельоту. Трьох годинна подорож мине непомітно, бо переліт здійснюється авіалайнером Boeing-737, який має зручні місця для сидіння, великі ілюмінатори на рівні очей, та широкі проходи між кріслами – все це створює комфортне середовище в салоні.  А привітні стюардеси запропонують Вам їжу, напої, солодощі та свіжу пресу.

Національна авіакомпанія "Дніпроавіа" є однією з найдинамічніших авіакомпаній, що розвиваються, і по праву може називатися Національним авіаперевізником України. За статистикою в 2008 році було перевезено 432 000 пасажирів, що в два рази більше, ніж в 2007 році. Досягти цього вдалося за рахунок відкриття нових напрямів. На даний момент "Дніпроавіа" єднає практично всі крупні міста України – Дніпропетровськ, Київ, Івано-Франківськ, Ужгород, Сімферополь, Одесу, Харків, Луганськ. Також виконуються  регулярні міжнародні польоти до Москви (Домодедово), Відня, Стамбулу, Тбілісі, Єревану та чартерні рейси в Анталію, Шарм ель Шейх, Хургаду, Бодрум, Даламан, Араксос, Іракліон.

Комфортні для пасажирів перельоти забезпечуються парком повітряних судів: Boeing 737 (різних модифікацій) - 6 літаків,  Embraer-145 – 11 літаків, і один далекомагістральний авіалайнер Boeing-767.

З питань бронювання та придбання авіаквитків звертайтеся за телефонами:

Каси м. Київ (Бориспіль)

+38 044 591 69 88; +38 044 230 00 44

або до Вашого тур оператора.

Національна авіакомпанія «Дніпроавіа» бажає Вам щасливого польоту!