Київ. 21 квітня. УНІАН. Українська співачка Альона ВІННИЦЬКА стала обличчям нової косметичної лінії по догляду за тілом Solutions body компанії AVON в Україні та послом соціальної програми “Разом проти раку молочної залози”. Про це на прес-конференції в агентстві УНІАН повідомила маркетинг-менеджер AVON Любов МАРТИНОВА.

Вона зазначила, що ця лінія розрахована на нічний та денний догляд за тілом, зокрема, йдеться про антицелюлітний лосьон. За її словами, денний лосьон “стимулює активне спалювання жирів, а нічний - зменшує появу целюліту”.

Л.МАРТИНОВА підкреслила, що для “достойного представлення нового продукту було вирішено залучити відому людину в Україні” – А.ВІННИЦЬКУ. За її словами, також А.ВІННИЦЬКА братиме участь як посол соціальної благодійної програми “Разом проти раку молочної залози”, яка проводиться компанією AVON в Україні з 2001 року.

Відео дня

Менеджер компанії з комунікації Вікторія ХАРЧЕНКО зазначила, що сьогодні в Україні від раку молочної залози “помирає кожна п’ята жінка протягом року після діагностування хвороби”. За її словами, нерідко це пов’язано з тим, що діагноз поставлений пізно. Вона наголосила, що досить важливо донести до жінок України думку про те, що необхідно дбати про своє здоров’я і проходити огляди у спеціаліста, що дасть змогу знизити процент смертності від цієї хвороби. В.ХАРЧЕНКО підкреслила, що в Європі від цього захворювання помирає тільки 4% жінок, а в нас - 25%. За її словами, тому дуже важливо, коли такі соціальні програми “підтримують не тільки корпорації, а й відомі люди, бо завдяки їх публічності можна ще раз нагадати про актуальність проблеми”.

Українська співачка, автор і виконавиця власних пісень, А.ВІННИЦЬКА зазначила, що їй подобається позиція компанії - “дати можливість жінці проявити себе, вирости як особистість”. За її словами, для неї важливо, щоб жінки більше уваги приділяли не тільки своєму зовнішньому вигляду, а й власному здоров’ю.

А.ВІННИЦЬКА наголосила, що 26 вересня 2009 року у Києві на Майдані Незалежності відбудеться 5 ювілейний благодійний похід “Один день пішки заради життя”, також буде концерт в рамках програми “Разом проти раку молочної залози”. Вона зазначила, що “написала гімн для цього соціального проекту”. “Для мене важливо достукатися” до жінок, щоб донести інформацію про необхідність проходити обстеження і поінформувати про те, що на перших стадіях захворювання на рак молочної залози “лікарі дають 95% гарантії виздоровлення”, - підкреслила вона. Співачка повідомила, що передбачається її співпраця з компанією AVON в Україні до кінця 2010 року і при цьому не виключає, що вона може бути продовжена.