Київ. 14 квітня. УНІАН. Platinum Bank завершив ребрендинг своїх структурних підрозділів.

Як повідомила директор з продажу Platinum Bank Олена ФРАНКОВСЬКА сьогодні на прес-конференції в УНІАН: «Абсолютно всі точки по всій Україні вже на сьогоднішній момент представлені під новим брендом Platinum Bank, і на сьогоднішній день всі наші точки переоформлені».

За словами генерального директора Platinum Bank Грегорі КРАСНОВА, сьогодні банк налічує 5 відділень в кожному з найбільших міст України, а також 400 пунктів присутності по всій території країни.

Відео дня

Як повідомлялося, в листопаді 2008 року компанія "IMB Group (Public) Limited", материнська структура ВАТ «Платінум Банк» (на той момент ЗАТ «Міжнародний іпотечний банк») і компанії, що працює на ринку споживчого кредитування України "Family Credit", заявила про проведення ребрендинга.

Тоді ж компанія заявила про нову стратегію, ключовими моментами якої стало прискорення розвитку короткострокового кредитування, готівкові кредити і кредитні карти, залучення депозитів, а також припинення іпотечного кредитування.

Довідка УНІАН. ВАТ «Платінум Банк» (до березня 2009 року - ЗАТ «Міжнародний іпотечний банк») зареєстровано 10 січня 2005 року.

Єдиним акціонером банку на сьогодні виступає IMB Group Public Ltd (Кіпр).