Київ. 7 квітня. УНІАН. Компанія Imena.UA/MiroHost.net створила перший в Україні сервіс паркінгу доменів – Parcing.ua.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН президент компанії Олександр ОЛЬШАНСЬКИЙ.

За його словами, сервіс орієнтований на користувачів, у яких є домен, але поки немає сайту. Такі клієнти можуть поповнювати бюджет, просто «припаркувавши» тимчасово не використане доменне ім`я на сервісі.

Відео дня

Він зазначив, що «створення нового сервісу – це наступний крок в антикризовій програмі, сервіс направлений не тільки на те, щоб власники могли окупити вартість реєстрації, але й, можливо, заробити». Новий сервіс дозволяє заробляти на рекламі при використанні відвідувачами припаркованого імені з подальшим переходом на ті чи інші посилання.

За прогнозом О.ОЛЬШАНСЬКОГО, число користувачів сервісу парковки – клієнтів компанії Imena.UA досягає 60 тисяч, а з урахуванням користувачів інших реєстраторів – 100 тисяч.

Як раніше повідомляв УНІАН, компанія Imena.UA/MiroHost.net у лютому ц.р. почала перший етап антикризової програми, надавши у розпорядження своїх клієнтів свої рекламні бюджети. В рамках цієї програми кожний з хостингових клієнтів міг одержати від 300 тис. до 1 млн. банеропоказів, що є дуже істотною підтримкою в умовах кризи.

За даними О.ОЛЬШАНСЬКОГО, «перший етап показав свою високу ефективність» - в цілому, станом на сьогодні, було активовано рекламних акаунтів на 160 млн. банеропоказів.

Національний реєстратор доменних імен компанія Imena.UA (торгова марка MiroHost.net) є лідером українського ринку - займає 35% ринку доменних реєстрацій України. На даний момент головними напрямами діяльності компанії є реєстрація доменних імен для компаній, організацій і приватних осіб у всіх існуючих у світі доменних зонах, реєстрація нових торгових марок у Патентному бюро України, надання послуг веб-хостингу. Компанія входить до групи компаній Internet Invest.