Київ. 2 квітня. УНІАН. “Продюсерський центр Маестро Володимира Гришка” планує і надалі підтримувати талановитих дітей в Україні.

Про це повідомив на прес-конференції в УНІАН народний артист України Володимир ГРИШКО.

“Мета проекту - сприяти правильному вибору свого майбутнього для творчої молоді. Пошук та підтримка (продюсування, навчання) талановитих дітей в різних містах”, - сказав він.

Відео дня

В.ГРИШКО повідомив, що продюсерський центр готує другий Всеукраїнський проект “У пошуках перлин”. “Ми проїхали по 6 великих містах України і знайшли близько 20 талановитих дітей. Незалежно від гаманця, якщо дитина талановита, ми будемо докладати зусиль, щоб їй дати правильну дорогу в майбутнє”, - запевнив маестро. В.ГРИШКО також повідомив, що влітку представники продюсерського центру планують проїхати регіонами в пошуках талановитих дітей. Він переконаний, що його учні стануть гордістю української нації. “Я впевнений, що ми знайдемо майбутнього Солов’яненка, Євгенію Мірошниченко, Гмирю, Гнатюка, це для нас престиж”, - сказав він.

Також, за інформацією В.ГРИШКА, буде і надалі розвиватися проект “Перлина танцю”. “Це не випадково, адже у мене вже є власний проект “У пошуках перлин”. Ця програма не обмежується відбором і продюсуванням лише вокалістів, перлини - це таланти”, - сказав він.

За словами маестро, у його продюсерському центрі окрім співаків (вокалістів) є також телеведучі.

“Якщо ми заберемо з вулиці якомога більше дітей, прихилим їх увагу до мистецтва, то це буде головна мета продюсерського центру Володимира Гришка”, - додав він.