Київ. 23 березня. УНІАН. Компанія «Новий стандарт ділових подорожей» у травні-червні ц.р. запустить «Українську систему бронювання готелів» (Ukrainian Hotel Booking System) за допомогою платіжних терміналів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив керівник проекту компанії «Новий стандарт ділових подорожей» Богдан МІНЕНКО сьогодні під час прес-конференції в УНІАН.

За його словами, у травні-червні компанія має намір підключити до системи електронних продажів 6 тис. платіжних терміналів у всій Україні, а до кінця року планується підключити близько 10 тис. терміналів (загалом в Україні понад 16 тис. терміналів).

Відео дня

Як пояснив Б.МІНЕНКО, за допомогою платіжного терміналу індивідуальні та корпоративні клієнти зможуть знайти, забронювати та сплатити послуги проживання в готелях у всій Україні і за допомогою кредитних карток (одночасно із запуском послуги в терміналах з`явиться сайт проекту в Інтернеті), і за готівку. Передоплата становить 10% від суми проживання.

Водночас він додав, що компанія планує заробляти на обсязі замовлень не більш як 2% від вартості номера.

Директор компанії «Новий стандарт ділових подорожей» Володимир РОГОЗНИЙ зазначив, що в платіжних терміналах нова послуга з`явиться під кнопкою (торговою маркою) «Хліб-Сіль», а готельні номери можна буде бронювати зі знижкою.

Б.МІНЕНКО також зазначив, що в базі компанії налічується понад 2,3 тис. готелів з понад 2,5 тис. наявних в Україні. До осені цього року за допомогою створення 50-60 регіональних партнерів (туристичних агентств) планується внести в мережу інформацію про близько 800 готелів. При цьому передбачається, що вся інформація про наявність номерів у готелях відображатиметься в режимі реального часу.

Довідка УНІАН. Компанія «Новий стандарт ділових подорожей» працює на ринку туризму з 1993 року.