З 15 лютого по 30 березня цього року Фонд допомоги онкохворим дітям «Краб» проводить благодійний Інтернет-аукціон. Зібрані кошти підуть на придбання апарату сепаратора клітин крові у відділення дитячої онкології Національного інституту раку.

На аукціоні модна придбати оригінальну піжаму від «95-го кварталу», боксерські рукавички актора Дмитра Лалєнкова, книгу телеведучої Дарини Малахової, або, наприклад, корову Ольги Герасим’юк (правда, не живу - порцелянову) та інші цікаві речі.

Лоти для Інтернет-аукціону приносили відомі люди, які відвідували відділення дитячої онкології Національного інституту раку в рамках акції «Зоряний день». Зіркові гості спілкувалися з дітьми, фотографувалися, залишали свої автографи з побажаннями і надавали дарунок-лот.

Відео дня

Звертаємо увагу людей, які мають можливість а, найголовніше, бажання допомогти дітям! Аукціон триває до 30 березня, тому ви ще можете зробити внесок до цієї благородної справи. Для цього потрібно лише зареєструватися на сайті http://www.krab.org.ua і купити один з лотів. До всіх лотів додається диплом учасника аукціону з автографом зірки. 

Зібрані кошти підуть на придбання необхідного для відділення апарату сепаратора клітин крові!

Придбайте один з лотів та допоможіть онкохворим дітям!

Ви також можете допомогти, переказавши кошти на рахунок БО «Фонду допомоги онкохворим дітям «Краб»:

БО «Фонд допомоги онкохворим дітям «Краб»

«Райффайзен Банк Аваль» в м. Києві

Код ЄДРПОУ 34750770

МФО 380805

р/р 2600169634

Призначення платежу: на сепаратор клітин крові

Контактний телефон: 8/067/255-52-87