Гігантське виробництво, яке оживить український експорт, починається в серпні.

UFO – компанія, яка представлена на ринку в Україні з 2002 року, приріст якої в минулому році, не зважаючи на кризу, склав 120%, покладає на Україну великі надії. Компанія, яка на сьогоднішній день завдяки високому рівню якості товарів і послуг за короткий період часу зайняла 33% ринку електрообігрівачів і увійшла в ряд лідерів, у наступному році націлена досягти 70%. UFO планує зробити капіталовкладення в майбутнє України обсягом у 30 мільйонів доларів США. Інвестиції почнуться з розширення виробництва в Україні.

У серпні 2009 року в Сімферополі запускається завод з додатковими лініями з виробництва як інфрачервоних обігрівачів, так і конвекторів. Виробництво в Україні буде розміщено на площі 28 800 м2, таким чином стане найбільшим у регіоні. UFO, зі штатом співробітників 140 осіб, протягом 5 років забезпечить робочі місця ще 450 громадянам України.

Відео дня

З початком роботи заводу в наступному році буде вироблено 350 000 інфрачервоних обігрівачів і 350 000 конвекторів. У наступні 5 років обсяги виробництва досягнуть 1 000 000 обігрівачів і 1 500 000 конвекторів нового покоління та стаціонарних батарей. 70% конвекторів і 40% обігрівачів планується експортувати до прилеглих країн. Мета UFO – за рахунок українського виробництва повністю задовольнити попит сусідніх держав на конвектори.

Завдяки стабільному та стрімкому росту за короткий період, якості перед- та післяпродажного обслуговування, постійності та якості продукції, марка UFO заробила позитивний імідж на ринку України. Для того, щоб зберегти цей заслужений імідж, UFO продовжує інвестувати.

У 2009 році UFO планує досягти долі ринку 70%, розширити мережу торгових точок до 3000 і при цьому забезпечити бездоганну якість обслуговування, і для цього – розширити штат співробітників.