Підприємці Києва погрожують мерії акціями непокори в разі невирішення питання розміщення МАФів

Київ. 24 лютого. УНІАН. Представники малого та середнього бізнесу Києва погрожують мерії акціями непокори в разі невирішення на користь підприємців питання розміщення так званих малих архітектурних форм (МАФів).

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН заявив представник активу підприємців малого та середнього бізнесу Києва Олександр БЕЛЬСЬКИЙ.

Відео дня

За його словами, якщо депутати Київради не вирішать це питання, "нам нічого не залишається, як продовжувати акції протесту під мерією включно до акцій непокори".

При цьому О.БЕЛЬСЬКИЙ пояснив, що сьогодні представники малого та середнього бізнесу "дуже добре структуровані", тому їм буде легше добиватися своїх вимог.

Він зауважив, що із функціонуванням МАФів у Києві пов’язана доля 250 тисяч осіб.

"Втім, ситуація, яка склалася у Києві, є дуже дурним прикладом, який показує пан ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ для інших міст, тому що і там вже почали переймати його "досвід": якщо йому можна, то чому нам - ні?", - повідомив О.БЕЛЬСЬКИЙ.

Водночас він застеріг, що спроби централізації роботи МАФів "в умовах тотальної корупції" призведуть до монополізму у цьому виді діяльності.