Київ. 30 січня. УНІАН. Радіостанція “Наше радіо” за підтримки Представництва Європейської комісії в Україні запустила в ефір один з наймасштабніших в українському FM-просторі проект, присвячений діяльності Європейського Союзу - “ Європа в серцях українців”.

Про це повідомив на прес-конференції в агентстві УНІАН керівник відділу політики, преси та інформації Представництва Європейської комісії в Україні Дірк ШЮБЕЛЬ.

За його словами, метою проекту є розповсюдження серед молоді актуальної інформації про Європейський Союз, діяльність Європейської комісії, висвітлення взаємовідносин та спільних програм України та ЄС.

Відео дня

“Це особливий, новий і творчий підхід до того, щоб наблизити ЄС до українців, до молоді України”, - сказав він.

Д.ШЮБЕЛЬ повідомив, що схожі проекти будуть започатковані і в інших країнах колишнього СРСР, Північній Африці та на Близькому Сході.

Генеральний директор “Нашого радіо” Богдан БОЛХОВЕЦЬКИЙ зазначив, що завдяки проекту, який стартував 26 січня, молоді люди можуть дізнатися про усі переваги та можливості, які їм дають такі програми ЄС як ТАСІС, “Молодь надії”.

”Завдяки тісній взаємодії із Представництвом Європейської комісії в Україні в ефірі радіостанції лунає найактуальніша та точна інформація щодо усіх процесів та питань взаємовідносин України та ЄС”, - сказав генеральний директор.

Він повідомив, що почути проект “Європа в серцях українців” можна щодня в ефірі радіостанції “Наше радіо” о 8.20, 14.20 та 18.20. Щонеділі в ефірі “Нашого радіо” будуть транслюватися ток-шоу з відомими діячами країни на актуальні теми відносин України та ЄС. Під час ток-шоу усі бажаючі можуть поставити гостю запитання.

Тривалість проекту 6 місяців.