Київ. 28 січня. УНІАН. В Україні 15 січня 2009 року стартував всеукраїнський інтернет-конкурс «Miss Sobieski», метою якого є визначення найгарнішої дівчини.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив організатор конкурсу - генеральний директор «Бельведер Україна» Володимир ПРИТУЛЯК.

Він зазначив, що конкурс дає шанс абсолютно будь-якій дівчині України здобути в ньому перемогу, поспілкуватися з яскравими представниками вітчизняного шоу-бізнесу, спорту і політики, одержати цінні призи і незабутні емоції.

Відео дня

Коментуючи заяву віце-спікера парламенту Миколи ТОМЕНКА про те, що проведення такого конкурсу порушує закон про рекламу, яким забороняється реклама алкогольних напоїв, В.ПРИТУЛЯК сказав, що в даному випадку йдеться не про рекламу, а про спонсорський проект.

«Мені хотілося б, щоб наші поважані законодавці, які ці закони пишуть, щоб вони їх ще й читали. Ми впевнені в тому, що ми абсолютно праві. Ми зробили глибокий аналіз цього закону, перш ніж організовувати цей конкурс», - сказав він.

В свою чергу, управляючий партнер групи компаній «Raffinade» Валентина МАЛАЯ розповіла, що конкурс привернув увагу великої кількості дівчат зі всієї країни, які бажають взяти в ньому участь. При цьому, зазначила В.МАЛАЯ, на сьогоднішній день, на сайті зареєстровано 266 учасниць з 39 міст України. За її словами, в період з 15 січня по 28 січня 2009 року сайт відвідало близько 19 тис. користувачів як з України, так і з країн ближнього і далекого зарубіжжя, серед яких Росія, Білорусь, Молдова, Німеччина, Франція, Норвегія, Велика Британія, США та інші.

«Коли ми придумували цей конкурс, ми хотіли, щоб дівчата одержали хороші емоції в такий складний період», - сказала В.МАЛАЯ.

Конкурс проводиться в три етапи, за наслідками яких із загальної кількості учасниць буде обрано 24 півфіналістки, які будуть запрошені для участі в півфіналі та фіналі. 10 дівчат, які вийшли до фіналу, одержують в подарунок золоті прикраси. Церемонія нагородження переможниць інтернет-конкурсу «Miss Sobieski» відбудеться 15 вересня 2009 року в Криму, де будуть визначені: Miss Sobieski, яка стане обличчям Sobieski в Україні і як приз одержить ексклюзивне перстень з діамантами, і три віце-міс, які стануть обличчями нових торгових марок компанії Belvedere в Україні. Також Miss Sobieski і три віце-міс відправляться в захоплюючу подорож в одну з «романтичних» країн світу. Щомісячно визначаються три учасниці, які виходять в півфінал за кількома номінаціями.

«Miss Sobieski глядацьких симпатій» визначається за результатами поточних голосувань, і як приз одержує захоплюючу романтичну подорож на двох в одну з країн світу.

«Miss Sobieski місяця за оцінками офіційного журі конкурсу» як приз одержує стильний мобільний телефон.

«Miss Sobieski місяця на думку зірки» визначається запрошеними гостями - популярними особами у сфері політики, спорту і шоу-бізнесу - як приз одержує зустріч із зіркою.

Кожного місяця всі три переможниці в номінаціях «Miss Sobieski глядацьких симпатій», «Miss Sobieski місяця на думку журі» і «Miss Sobieski місяця на думку зірки» мають можливість зробити професійну фотозйомку у відомого фотографа Олександра МОРДЕРЕРА.

У січні «Miss Sobieski місяця на думку зірки» буде обрана популярним фотографом О.МОРДЕРЕРОМ.

Крім основних етапів голосування, інтернет-конкурс «Miss Sobieski» кожного місяця проводитиметься Sobieski Royal Party в тому місті, з якого в поточному місяці було зареєстровано максимальну кількість учасниць. На цю вечірку буде запрошена і урочисто представлена переможниця в номінації «Miss Sobieski міста».