Київ. 23 січня. УНІАН. Київська міська організація партії “Єдиний Центр” виступає за відставку уряду.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН заявила голова київської міської організації партії “Єдиний Центр” Вікторія ЛІСНИЧА.

Вона зазначила, що Україна досі не має чіткого плану антикризових дій, бачення того, як вирішувати проблему безробіття, що робити з інфляцією, значним коливанням курсу національної валюти, як підтримати ключові галузі економіки.

Відео дня

В.ЛІСНИЧА наголосила, що чинний уряд не спромігся виконати жодної своєї обіцянки, а його діяльність є непрофесійною, лобістською і корумпованою.

Вона також заявила, що замість забезпечення енергетичної незалежності України і зменшення залежності від російського газу прем’єр Юлія ТИМОШЕНКО зробила прямо протилежне. “Складається враження, що ТИМОШЕНКО заради втілення президентських амбіцій поступово здає країну “Газпрому”, – сказала В.ЛІСНИЧА.

Виходячи з цього, київська міська організація “Єдиного Центру” переконана, що найбільш дієвим антикризовим заходом має стати відставка уряду.

“Нам потрібно зупинити сповзання країни у прірву та сформувати відповідальну урядову команду, яка візьметься за повсякденну роботу з виведення країни з кризи. Команду без політики, прес-конференцій та обману людей”, – зазначила В.ЛІСНИЧА.