Шановні друзі, багатьох з Вас, журналістів, цікавить питання : що нового та цікавого буде цього року на ТК «Буковель»?. І ця цікавість є закономірною, адже курорт вже на протязі декількох   років   надзвичайно   швидко  розвивається   та  приємно   дивує  всіх   своїми здобутками.

Буковель. Новинки зимового сезону 2008 - 2009

Коротко окреслимо головні новинки:

Відео дня

1. Значно збільшився житловий фонд курорту. Якщо минулого сезону у нас одночасно могли перебувати до 900 відпочиваючих., то в цьому році, одночасно, ми зможемо прийняти до 1500 осіб. На наших гостей чекають нові комфортні умови проживання в номерах різного рівня, від «економ» до ексклюзивних «вілла шале» (житловий комплекс №2 між витягами 1R та 2R). Приємними перевагами перебування в даному житловому комплексі для наших гостей буде широко розвинена інфраструктура. На території житлового комплексу №2 розміщені 3 ресторани, 2 прокатні пункти гірськолижного спорядження, бювет мінеральних вод, медичний центр: всі необхідні речі для комфортного відпочинку поруч. Вийшовши з номеру , ви зможете одіти лижі чи сноуборд і вже через декілька метрів опинитись на наших чудових схилах.

2. На території курорту значно збільшилась кількість ресторанів , де можна смачно та не¬дорого поїсти. Лише цього року вже до добре знайомих вам ресторанів та кафе додасться ще 2 нових з українською кухнею («Фільварок» - ресторан, який складається з 3 залів: перший знаходиться в зоні проживання № 2, другий - верхня станція витягу №5, третій -нижня станція витягу № 12; та ресторан «Курінь» - житловий комплекс №2) і ще один ресторан з традиційною європейською кухнею - це «Lucky Bull» . Екстравагантний інтер`єр, витончена кухня, сигарне меню і ненав`язливе обслуговування створять для вас неповторну атмосферу відпочинку. Ресторан знаходиться неподалік льодового катка на початку житлового комплексу №1.

3. Покращено та здійснено благоустрій більшості схилів. Особливо це стосується територій посадки/висадки відпочиваючих та так званих територій викатів. Збільшено кількість туалетів у вузлових центрах курорту (витяг №5 - верхня та нижня станції, витяг №2 - нижня станція, витяг №14 - нижня та верхня станції, витяг №15 - нижня станція, витяг №8 - нижня станція). Прокатні   пункти   порадують   вас   новою моделлю   Rossignol-Bukovel 2009,   яка розроблялась провідною французькою компанією на замовлення курорту. Жоден курорт світу не може похвалитись корпоративними моделями в прокаті. ТК « Буковель» і тут є лідером. В цьому сезоні на курорті до ваших послуг працюватиме 11 прокатних пунктів. Загальна кількість прокатного інвентаря більше 4000 шт. з них : 1500 нові моделі, біля 100 шт. топових версій. Вже з початку сезону плануємо запустити оновлений сноу-парк для екстремальних лижників та сноубордистів.

4. Повністю відремонтовано під`їзні шляхи до курорту та збільшено кількість паркувальних місць. Уже цього сезону планується відкриття критого паркінгу біля витягу №7. Тому, вирушаючи до ТК « Буковель» власним транспортом наші гості можуть бути впевненими, що їхнє авто безпечно доїде та буде мати де припаркуватись.

5. Новими програмами та послугами порадує наших клієнтів SРА центр «Оазис». У програмі багато нових видів масажу, серед яких класичний тайський , який здійснюватиметься запрошеними масажистками з Таїланду. Ще однією приємною несподіванкою для наших гостей стане традиційна турецька лазня хамам. Від класичної турецької вона буде відрізнятись лише деталями інтер`єру , адже ми знаходимось все - таки в Карпатах. 8РА центр «Оазис» знаходиться біля рецепції готелю «Буковель***», житловий комплекс №1.

Буковель. Новинки зимового сезону 2008 - 2009

6. Окрім відпочинку, ТК «Буковель» пропонує нашим гостям різноманітні програми лікування та оздоровлення. На території курорту працює бювет мінеральних вод з власних свердловин. Вода отримала дуже високі та схвальні оцінки фахівців і за своїми характеристиками аналогічна трускавецькій «Нафтусі». Медичний центр «Буковель» спеціалізується на лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, опорно-рухового апарату, захворюваннях та патологіях хребта, детоксикації організму, лікуванні ожиріння, корекції фігури та загальному оздоровленні.

7. Буковель - це сімейний курорт, де кожен знайде для себе спосіб відпочинку. Приїхавши на курорт з дітьми наші гості можуть насолоджуватись катанням, чи іншими нашими послугами та бути впевненим, що їхні діти знаходяться в безпеці, цікаво та з користю проводять свій час. Для діток у нас працює дитячий будиночок «Теремок», де професійні вихователі-аніматори подбають про ваших дітей, запропонують їм багато іграшок та цікаві розвиваючі ігри. Буковель - це кузня майбутніх чемпіонів. Без вагань віддавайте ваших діток нашим дитячим інструкторам, які дуже швидко навчать їх кататись на лижах і головне зроблять це правильно, цікаво, в ігрових формах та без стресів.

ТК « Буковель» вже давно довів, що він не лише кращий гірськолижний курорт в Україні, але й найдоступніший гірськолижний курорт в Європі. Люди, які вміють рахувати гроші, вже давно зрозуміли, що, користуючись нашими акціями та спеціальними пропозиціями, вони можуть відпочивати на найкращих в Україні схилах за дійсно поміркованими коштами. Такої гнучкої та вигідної системи попереднього продажу абонементів не пропонує жоден український курорт.

Дехто може дорікнути нам у «дороговизні» проживання на курорті. Але і тут ми йдемо назустріч нашим клієнтам: на сайті курорту ми розмістили розділ «Проживання в регіоні», де кожна людина можна отримати інформацію та пропозиції по проживанню в радіусі 30 км. від ТК «Буковель». Людина може вибрати той варіант, який її найбільше влаштує як за ціною, так і за рівнем надання послуг.

Буковель. Новинки зимового сезону 2008 - 2009

Наостанок трошки статистики:

Туристичний комплекс „Буковель" знаходиться біля підніжжя однойменної гори в селі Поляниця Яремчанської міської ради на висоті 920 м над рівнем моря за 30 км від м. Яремче, та за 110 км. від м. Івано-Франківська. Туристична зона, в якій розташований комплекс, є унікальною за своїми природнокліматичними умовами. Гори, що ніби обступили „Буковель" з усіх сторін, закривають його від холодних зимових вітрів, що створює комфортні умови для відпочинку.

50 км лижних трас проходять на спеціально підготовлених схилах із трав`яною основою. Всі траси обладнані снігогенеруючими системами та захищені від прямого сонячного проміння, завдяки чому сніг утримується значно довше, ніж в інших місцях. Траси готують для катання спеціальною снігонапилювальною та сніготрамбувальною технікою. Освітлення трьох схилів дозволяє кататися й у вечірній період. В сезон функціонують 14 сучасних крісельних підйомників. Пропускна здатність всіх витягів у ГК «Буковель» на сьогоднішній день становить біля 31000 чол./год. Одночасно, комфортно (без черг до підйомників) на курорті може відпочивати до 12000 чоловік. В пік сезону, на схилах «Буковелю» одночасно відпочивають до 15000 чол.

Тенденція розвитку комплексу та аудиторія.

В 2003 році на території ГК «Буковель» відпочило 48 тис. чоловік, в 2005/2006 - 206 тис, в 2006/2007 орієнтовна кількість відпочиваючих склала - 500 тис. чол. В сезоні 2007-2008 нас відвідало близько 850 тис. унікальних гостей комплексу. Цього сезону 2008-2009 сподіваємось прийняти 1200000 унікальних гостей.

Сім відсотків від загальної кількості відпочиваючих складають іноземні туристи. Кількість іноземних туристів з кожним роком збільшується. Особливо інтенсивно ця частка збільшується за рахунок гостей з Росії, Білорусії, Молдови.

Сезон триває з кінця листопада до середини квітня. Час роботи підйомників: 9:00-17:00. Три освітлені схили для вечірнього катання (до 20:00). Пропускна здатність всіх підйомників на сьогоднішній день складає близько 31000 чол./год. Одночасно на схилах можуть комфортно кататись біля 12000 відпочиваючих.

В перспективі, а це десь за 10-15 років, в „Буковелі" буде налічуватись 21 сучасний підйомник та 116 км трас повністю обладнаних снігонапилювальною технікою .Крім того, в самому „Буковелі", та найближчому до нього населеному пункті с. Поляниця, будуть збудовані готелі та приватні садиби різного рівня на 35-40 тисяч ліжко-місць.

Країна Буковель запрошує Вас.

ТзОВ «ПАРКТУР»

76019, Івано-Франківськ,

вул. Військових ветеранів, 6

тел. (0342) 55-91-92, 55-91-84

факс: (0342) 55 93 89

www.bukovel.com