УКРНЕТ удосконалив віртуальну флешку e-Disk: тепер вона має об`єм 4 Гб і надає користувачам можливість ділитися файлами з друзями (відкривати загальний доступ до папок і файлів).

Подумайте самі – чи є щось може бути швидше, надійніше і зручніше, ніж можливість відкрити доступ до своїх файлів на віртуальній флешці будь-якій кількості потрібних людей одночасно, незалежно від їх місцезнаходження?

За допомогою послуги загального доступу Ви можете поділитися фільмами, музикою, конспектами або іншими файлами, які знаходяться на Вашій віртуальній флешці e-Disk з іншими користувачами FREEMAIL.

Відео дня

Працює все дуже просто: необхідні файли потрібно завантажити на e-Disk, вибрати email-адреси людей, яким потрібно делегувати доступ і буквально через декілька секунд вони отримають відповідне повідомлення. «Терміновість» передачі інформації – безперечний плюс нової послуги: можна у будь-який момент надати колезі доступ до презентації, начальникові – до терміново необхідного звіту, друзям – до відеороликів, незалежно від того, де вони знаходяться в даний момент.

Послуга захищена «з усіх сторін»: вся інформація, якою Ви хочете поділитися, знаходитиметься в окремій папці Вашої віртуальної флешки e-Disk і буде доступна тільки тим людям, яких Ви визначили як одержувачів. Таким чином, кількість користувачів, яким Ви надаєте доступ, обмежується лише колом Вашого спілкування, а отже інформація передається практично з рук в руки.

Крім того, в кінці січня на e-Disk буде реалізована можливість копіювання загальних файлів в особисті папки користувача, що дозволить мати постійний доступ до потрібної інформації.

Довідка про віртуальну флешку e-Disk

e-Disk - це віртуальна флешка об`ємом 4 Гб для зберігання інформації в Інтернеті. У вересні 2008 року e-Disk безкоштовно отримали всі користувачі української електронної пошти FREEMAIL, а також ті користувачі Мережі, які зареєстрували акаунт УКРНЕТ. Користувачі сервісу можуть безкоштовно зберігати на e-Disk будь-яку кількість файлів протягом необмеженого періоду часу.  Важливою перевагою сервісу є його розміщення в українській мережі UA-IX, що істотно знижує витрати українських користувачів на трафік, а також збільшує швидкість доступу до ресурсу.