Київ. 25 грудня. УНІАН. Київський завод шампанських вин випустив лімітовану партію «Советского шампанского» в стилі СРСР”.

Про це повідомив національний менеджер з продажу КЗШВ «Столичний» Олег УСТИМЕНКО сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За словами менеджера по зв`язках з громадськістю і ЗМІ КЗШВ Поліни КУРЧЕВОЇ, лімітована партія складається з 5 тис. пляшок шампанського. Придбати його можна буде виключно у фірмових магазинах заводу в Києві, Житомирі і Борисполі. Одна пляшка такого шампанського коштує 18,66 грн.

Відео дня

Також О.УСТИМЕНКО зазначив, що наступного року у зв`язку з кризою завод чекає незначний спад виробництва.

Довідка УНІАН. Київський завод шампанських вин «Столичний» випускає шампанське з 1954 року. У 2007 р. КЗШВ увійшов до групи компаній Henkell&Sohnlein. На сьогодні німецька компанія Henkell&Sohnlein володіє 76% КЗШВ «Столичний».

Асортимент заводу становить близько 30 видів шампанського. Основні ТМ: «Советское шампанское», «Українське», «Золоте», «Мускат ігристий».

КЗШВ у 2006 році збільшив чистий прибуток у 2,9 раза – з 1 млн. 432,3 тис. грн. до 4 млн. 111,5 тис. грн. Частка ринку, за оцінками компанії, становить 23%.

Компанія Henkell&Sohnlein Sektkellereien KG заснована в 1832 році і зареєстрована в Австрії. Підприємство є 100% сімейною власністю і знаходиться в групі «Еткер» (Oetker Gruppe). Компанія володіє рядом підприємств у восьми країнах Європи.

За результатами 2006 року компанія реалізувала 204,8 млн. пляшок алкоголю, річний оборот склав 513 млн. євро.