23 грудня 2008 року  в Українському домі (вул. Хрещатик, 2) відбулася Перша національна антикризова конференція малого та середнього бізнесу України.  Ініціатором проведення заходу такого масштабу  виступила Партія малого та середнього бізнесу , яку очолює Ярослав  Місяць.

    У конференції прийняли участь більше 150 підприємців, ряд профільних посадовців та незалежних фахівців підприємницької галузі. Під  час  заходу учасники обговорили  основні проблеми малого та середнього бізнесу в Україні, причини виникнення кризи та шляхи виходу з неї.  Зокрема,  були внесені конструктивні пропозиції для вирішення  найбільш гострих   питань, які постали перед всіма, без виключення,  підприємцями країни.

Відео дня

    Підсумком  конференції   стало прийняття Резолюції,  в  якій  зазначені  основні кроки виходу  з політичної та фінансової кризи в Україні:  відміна податків для малого та середнього бізнесу, жорстка міра покарання для хабарників , відміна пропорційної системи виборів в Україні.

    В  рамках  вищезазначених кроків - ініціювання проведення  Всеукраїнського референдуму.

    Наступними пунктами Резолюції стало: визнання обставин, що виникли під час кризи,  форс-мажором ; формування кадрового резерву для народного уряду України, метою якого буде сприяння малому та середньому бізнесу, а також  формування сильного середнього класу в Україні.

    „Президент України, Кабінет Міністрів України  на чолі з Прем’єр-міністром, вельми дорогі чиновники та можновладці! Ми запросили вас сьогодні на Першу національну антикризову конференцію малого та середнього бізнесу для того, щоб повідомити, що ви країні не потрібні, оскільки ведете жорстоку війну проти народу”- зазначив лідер Партії  малого та середнього бізнесу Ярослав Місяць,  закликавши  підприємців об’єднатися, щоб вижити в умовах кризи та очистити владу від корупціонерів.

 

Партія малого та середнього бізнесу України,

www.pmsbu.com.ua