До Нового року всі користувачі віртуальної флешки e-Disk одержать подарунок: її обсяг буде збільшений до 4Гб.

Тепер e-Disk цілком може потіснити матеріальні носії даних - сервіс безкоштовний, доступний всім і завжди, а тепер ще й зі збільшеним обсягом.

Ми зберігаємо на комп`ютері масу важливої інформації: документи, електронні книги, музику, фільми, фотографії, відео й не тільки.

Відео дня

Однак у поїздці або на зустрічі комп`ютер не завжди доступний, ноутбука може не виявитися під рукою, а постійно носити із собою флешки з необхідними документами не так вуж зручно.

Тому віртуальна флешка e-Disk для зберігання інформації в Інтернеті стала не тільки оптимальним рішенням даної проблеми, але і вдалим сполученням простоти й зручності. Так що тепер у кожного постійного користувача сервісів компанії з`явилося своє персональне файлосховище.

У переддень зимових свят такий подарунок буде дуже доречним: пожвавити новорічну вечірку й поділитися враженнями про святкові події не складе проблем. E-Disk дозволяє відмовитися від немістких флешок і тендітних компактів - на віртуальну флешку набагато простіше й швидше завантажити фотографії, фільми, святкові листівки, відеопоздоровлення, і в будь-який час доповнювати їх новими, отриманими від друзів.

За словами розробників, e-Disk є не просто аналогом фізичних носіїв даних завдяки своїй доступності й функціональності. Це зовсім новий підхід до зберігання інформації, унікальна послуга, що буде активно розвиватися й у майбутньому. Зокрема, cкоро користувачі віртуальної флешки e-Disk одержать нові переваги: вони зможуть надавати друзям доступ до окремих файлів і створювати загальні папки на віртуальній флешці.

Довідка про сервіс

e-Disk - це віртуальна флешка для зберігання інформації в Інтернеті. У вересні 2008 року e-Disk безкоштовно одержали всі користувачі української електронної пошти FREEMAIL, а також ті користувачі мережі, які зареєстрували аккаунт УКРНЕТ.

Користувачі сервісу можуть безкоштовно зберігати на e-Disk будь-яку кількість файлів протягом необмеженого періоду часу. Важливою перевагою сервісу є його розміщення в українській мережі UA-IX, що істотно знижує витрати українських користувачів на трафік, а також збільшує швидкість доступу до ресурсу.