22 грудня 2008 року. Київ. Компанія «ВОЛЯ» підготувала для своїх абонентів на новорічні свята цілий ряд подарунків, а також спеціальних новорічних пропозицій від своїх партнерів.

Так, з 29 грудня по 2 січня всі абоненти послуги «Воля Преміум ТВ» отримають можливість промо-перегляду всіх пакетів ТВ-програм (за винятком пакету «Нічний»). А з 29 грудня по 8 січня можна буде безкоштовно замовити чотири фільми популярного додаткового сервісу «відео-на-замовлення»: «Шалені гроші» «Пограбування на Бейкер Стріт» «Астерікс і вікинги» і «Новий хлопець моєї мами».

Користувачі послуги «Воля Бродбенд» впродовж січня отримають можливість одного безкоштовного замовлення додаткового сервісу «Нічний  безліміт» или «Безліміт Weekend» залежно від обраного тарифного плану.

Відео дня

Крім того, всі абоненти компанії «ВОЛЯ» отримають чудові подарунки від партнерів компанії:

• Національна торгівельна мережа краси і здоров`я «КОСМО»  в період із 22 грудня по 15 січня пропонує знижку 20% на придбання парфумерії і декоративної косметики в будь-якому з київських магазинів «КОСМО».

• Абонентів компанії «ВОЛЯ»  також чекають спеціальні ціни і гарантований новорічний подарунок в інтернет-магазині www.portamix.com.ua  в період із 15 грудня по 31 січня.

Читайте докладніше про святкові спеціальні пропозиції,  а також про акції, що діють, в розділах «Спеціальні пропозиції» кожної з послуг компанії.

Нагадаємо, що з грудня всі абоненти компанії «ВОЛЯ» отримали ще один важливий подарунок –  це можливість оплати послуг  на своєму Персональному сайті, без комісійних і черг, в будь-який день і в будь-яку погоду!

З Новим роком і Різдвом Христовим!

Компанія ВОЛЯ є національним українським провайдером, і надає комплекс сучасних телекомунікаційних послуг — кабельне цифрове телебачення, високошвидкісний доступ в Інтернет, відео-на-замовлення, голосовий зв`язок, а також  послуги найбільшого в Україні дата-центру.

Аліна Сігда

Керівник відділу PR компанії ВОЛЯ

Тел. / факс: 207-70-92

info@volia.com

www.volia.com